Android Telefon Önerisi?

Honor 400 ve 600 modellerine bakabilirsin. Bütçe birazdaha çıkarsa Samsung S25 Fe veya Nothing Phone 3 alınabilir.

Merhabalar iş telefonu olarak 6s kullanıyorum şuan ama aşırı donmalar yaşıyorum whatsapta hesaplı işimi görebilecek bir andorid telefon arıyorum genellikle pdf whatsap gibi uygulamalar kullanıyorum akıcı olması önemli Bütçe 10/30 Arası olur şimdiden teşekkürler herkese.
CMF Phone 1 al ikinci telefon olarak uzun yıllar kullanırısn. fiyatı da 12800tl civarı. 128GB yeterlidir. hafıza kartı da takılıyor gerekirse arttırırsın ama bence yetecektir.

Dimensity 7300 işlemci
AMOLED 120Hz ekran
tertemiz reklamsız kasma donma yapmayan ve uzun yıllar yapmayacak bir telefon.

CMF Phone 1 al ikinci telefon olarak uzun yıllar kullanırısn. fiyatı da 12800tl civarı. 128GB yeterlidir. hafıza kartı da takılıyor gerekirse arttırırsın ama bence yetecektir.

Dimensity 7300 işlemci
AMOLED 120Hz ekran
tertemiz reklamsız kasma donma yapmayan ve uzun yıllar yapmayacak bir telefon.
teşekkür ederim ilk defa duydum ismini bir araştırayım hocam

teşekkür ederim ilk defa duydum ismini bir araştırayım hocam
sadece CMF değil üst markası Nothinge de bakın derim. Bundan sonra telefon alma kararlarında da Nothingi göz önüne alırsanız güzel fiyata piyasanın en havalı ve kaliteli telefonunu almış olursunuz.

Benim 4A pro telefonu dün restoranda çocuklar gördü bütün garsonlar üşüştü abi bu ne. 80bin tl filan sanıyorlar. 37000 e aldığımı söyleyince hemen googledan aramaya başladıalr.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,734
Üyeler
197,264
Son üye
sered32fg
Geri