Android'de tamamen APK desteği kalkacak mı?

Yıllardır kalkacak deniyor değişen bişey yok Kalksa bile root atarak çözülmesi çok muhtemel Playstore da bişey indirirken bekleniyor yazısıyla bakışan android kullanıcısına alternatif store desteği de kesilirse millet iOS’a gelir

android'i sadece apk olayı için alan (ben dahil) çok fazla kişi var bence kalkmaz kalkarsa google kendi ayağına sıkmış olur

Bir habe okudum ama kafam karıştı tamamen APK desteği kalkacak mı? Yoksa eskiler için mi?
Yıllardır kalkacak deniyor değişen bişey yok Kalksa bile root atarak çözülmesi çok muhtemel Playstore da bişey indirirken bekleniyor yazısıyla bakışan android kullanıcısına alternatif store desteği de kesilirse millet iOS’a gelir
android'i sadece apk olayı için alan (ben dahil) çok fazla kişi var bence kalkmaz kalkarsa google kendi ayağına sıkmış olur
Kalkarsa android biter çoğu kullanıcı bu yüzden android kullanıyor zaten o yüzden kalkamaz

Eski uygulamalar için .apk desteği kesiyor dediği, 2015, 2014 ve öncesi, android 2.3 falan mı ne onlar için yapılmış .apklardan bahsediliyor. nfs shift gibi.

hyperos xiamoinin android tabanlı yeni mobil işletim sistemi mi?
Hocam Güncelleme Diyebiliriz Önceki Sürümü Mui 14'dü Android 13 Vardı Şuan Ki Mui 15 Gibi Düşün Ama Adı HyperOs Mui Yok Artık Ve Android 14 Tabanlı Youtube'den Bakabilirsin Videolara

Geri