Hepsi öyle. En azından olayın ucuzlukla alakası yok öyle diyim.
Katılmıyorum hocam valla. IOS hep geriden eklemeler ile geliyor. Kendine özgü eklediği şeyler de çok fazla diyemem.
Kasma konusunda iPhone ile kıyaslanacaksa da iPhone klasında bir telefon ile kıyaslanmalı bence. Bir zahmet 20 binlik telefonla 50 binlik telefonun performansı aynı olmasın
Kendi klasındaki telefonlarda bence Android daha başarılı. Bana daha özgür geliyor içerik desteği açısından. IOS de daha güvenli geliyordu ama güvenlik konusu artık iki tarafta da yalan bir durum. Geçen milletin eski silinmiş fotoğrafları telefonuna birden gelmiş falan. Son zamanlarda çok olmaya başladı bu tarz problemler IOS'ta.
Fiyat ve opsiyon konusunda da bence Android daha başarılı yine. Eskiden kaç yıl desteği hep iPhone telefonlarda konuşurduk. Şimdi Android amiral gemisi telefonlara da yazılım destekleri geldi uzun vadeli. Artık orada da Apple'ın avantajı çok kalmadı.
İkinci el olarak Apple daha iyi. Konu kapalı.
Ekosistem olarak IOS kolay ve rahat olduğundan dolayı daha çok tercih ediliyor. Bu da Apple'ın herhalde yaptığı en iyi iş. Huawei'nin işine engel olmasaydı siyasiler, Huawei şimdiye dek Apple'ın en iyi rakibi olabilirdi. Şu anda bile darlasalarda iyi ürünler çıkarmaya çalışıyorlar.
Yani kısacası, bence Android'lerde bir problem yok. Ekosistemine alıştığın platform neyse ona daha çok yatkın oluyorsun ve onu tercih ediyorsun.
Ben Android'e yatkınım, o yüzden iPhone tercih etmem muhtemelen ama tercih edene de bir şey diyemem, adam ona alışmış ve beğeniyor. Saygı duyarım.
S9+ 'tan selamlar. Ölmedik daha