- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,359
İlanda TR urunudur yazıp buraya Japonya yazmak
Milleti de kendi gibi okumuyor sanıyor. Bu kadar yalan dolan yeterli. Millet saf değil.
Reis bize bunların amazon japonyadan geldiğini kanıtlayabilirmisin.Büyük mağazalara git bakalım outlet bölümüne neler var neler. Benim sorularıma tek cevap yok tek yaptığınız buradaki çakalların mesajlarına göre yargılamak. Merak etme yakın zamanda gerçekler ortaya çıkıcak
Bu arkadaşı topyekun şikayet edin. Dünyanın cezasini yesinBüyük mağazalara git bakalım outlet bölümüne neler var neler. Benim sorularıma tek cevap yok tek yaptığınız buradaki çakalların mesajlarına göre yargılamak. Merak etme yakın zamanda gerçekler ortaya çıkıcak
Ya ustam benim anlamadığım 600 adet ilan içinden 1 inin faturasini atamıyor aynı mevzu PC toplicaktik hiçbir ürünün faturasıni Gine atmadı hala atmıyor atsa bir baksak artıkİlanda TR urunudur yazıp buraya Japonya yazmakMilleti de kendi gibi okumuyor sanıyor. Bu kadar yalan dolan yeterli. Millet saf değil.
Hocam bir ilanda ürünün kutusunda japonya da olan etiket var kaldırmaya çalışmış yarısı kalmış TR garantili diye satıyorReis bize bunların amazon japonyadan geldiğini kanıtlayabilirmisin.
Sakin sakin konuşuyoruz bak ne güzel.
Moderator beyciğim.Bu tartışmaları başlatan, dolandırdığımı iddia eden RASENGAN ADLI ÜYE mesajlarını kaldırdı.Bir açıklama bekliyorumİlanda TR urunudur yazıp buraya Japonya yazmakMilleti de kendi gibi okumuyor sanıyor. Bu kadar yalan dolan yeterli. Millet saf değil.