Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,414
İsim
Bilal Tepe
Birisi aklınca bizle dalga geçicek yeni hesap açıp dalga mesajı atıyor moderatör beyimiz yine tarafsızlığını korumuş.Konuyu biraz okursanız adam bizle dalga geçtiğini sanıyor. En ufak birisi bizi savunduğunda hesabı kapatıyorsunuz.. Şuan konuda 10 tane bizi kötüleyen bir haftada yeni açılmış hesaplar var neden tek ses yok. Merak etme hukuki sürecin sonunda bu hesaplar zaten kapanıcak. Çok yakın zaman da bu konuda kalkıcak. Şimdi birazdan 5 kişi hemen saldırı mesajlarına geçicek. Arkadaşlarıda gelicek saldırmaya.
La boş yapma sattigin ürünlerin faturasını yolla delirtme insani

SadeceSeyf

80+ Gold
La boş yapma sattigin ürünlerin faturasını yolla delirtme insani
Abi adamın yazdıklarının tamamını okuyan bordo berelidir. Adam cevap vermemekte ve anlamamakta o kadar ısrar etmiş ki. Veya gerçekten algılayamıyor. @Mehmet Yılmaz abiye helal olsun sabırla direnmiş. Ben iki satır okudum cıldırdım. Bu şekil insanlar bu ülkede satıcı işte

Konun başından beri atmadığın iftira kalmadı. Fatura istiyorsun ne arıyorsun ne soruyorsun. Numaranı ver diyorum vermiyorsun. Whatsapdan mesaj atmıyorsun. Benden ürün almadığın çok açık.. Abi bu kadar da kötü niyetli olunmazki. Burada 5 tane saldıran hesap dışında millet bu iki yüzlülüğünüz görüyor merak etmeyin.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.26.01.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.26.01.jpeg
    215.9 KB · Hit: 497

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
Birisi aklınca bizle dalga geçicek yeni hesap açıp dalga mesajı atıyor moderatör beyimiz yine tarafsızlığını korumuş.Konuyu biraz okursanız adam bizle dalga geçtiğini sanıyor. En ufak birisi bizi savunduğunda hesabı kapatıyorsunuz.. Şuan konuda 10 tane bizi kötüleyen bir haftada yeni açılmış hesaplar var neden tek ses yok. Merak etme hukuki sürecin sonunda bu hesaplar zaten kapanıcak. Çok yakın zaman da bu konuda kalkıcak. Şimdi birazdan 5 kişi hemen saldırı mesajlarına geçicek. Arkadaşlarıda gelicek saldırmaya.
Reis bana şunu söyle yeter senden başka bir şey istemiyorum faturayı falanda boşver.

Sen sıfırı satılmayan üretimi bitmiş ikinci el kartları neden sıfır diye satıyorsun ?

Şu resmi bakın delikanlı olun yazın bana iftiralar atan kişi ne arıyor ne bilgi veriyor sonra mağdurum edebiyatı yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis bana şunu söyle yeter senden başka bir şey istemiyorum faturayı falanda boşver.

Sen sıfırı satılmayan üretimi bitmiş ikinci el kartları neden sıfır diye satıyorsun ?
Bu idida da bulunan hesaplar fake hesaplar. Konunun başından beri yazıyorum. Adam faturamı vermedi diye kıyamet koparıyor bu adamla mesajlaşmamızı atıyorum resme bak.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.26.01.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.26.01.jpeg
    215.9 KB · Hit: 252

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,414
İsim
Bilal Tepe
Konun başından beri atmadığın iftira kalmadı. Fatura istiyorsun ne arıyorsun ne soruyorsun. Numaranı ver diyorum vermiyorsun. Whatsapdan mesaj atmıyorsun. Benden ürün almadığın çok açık.. Abi bu kadar da kötü niyetli olunmazki. Burada 5 tane saldıran hesap dışında millet bu iki yüzlülüğünüz görüyor merak etmeyin.
La angut ben senden ürün aldım midiyorum almadan önce fatura istedim anakart ram işlemci hiçbirini atlayıp yan cizion adam PC toplamış adama kutuları vermemissin kutuyu napcan demişsin faturayı da atmamissin

Ded Sec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Turan
Başka forumda bile aynısını yaptınız ve orada bile belli etmiştiniz gerçekten ilginç. Diğer forum konuda olumlu cevap verenler hep 1 mesaj ve yine hepsi ne hikmetse 1 ay içinde açılmıştı baya komik durumlar. Kısaca 1 yıl öncede aynı şeyler döndü ve yine konu böyle kapandı, şu alım satım piyasasında olanlar zaten firma"larını" biliyor birçok forum veya facebook gruplarında kimse önermiyor, mağdur olan da yeni bilgisayar toplayan veya alan kişilere oluyor. Bu arada yalan vs derseniz diğer foruma bakın yazım şekliniz yazım kurallarındaki hatalar bile aynı. :geek:
Resimlerde tarihler vs belli zaten.
1664011720390.png

1664011753748.png

1664012309886.png

1664012448841.png

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,414
İsim
Bilal Tepe
Şu resmi bakın delikanlı olun yazın bana iftiralar atan kişi ne arıyor ne bilgi veriyor sonra mağdurum edebiyatı yapıyor

Bu idida da bulunan hesaplar fake hesaplar. Konunun başından beri yazıyorum. Adam faturamı vermedi diye kıyamet koparıyor bu adamla mesajlaşmamızı atıyorum resme bak.
Lan caz yapma fatura atamiyorsun madem sıfır ürün faturasıni at da kimin üzerine görelim faturaları yok hicbirinin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.

Ya usta sen ahmet i mehmet i boşver soruma cevap ver

Bak en basitinden

Bu senin mağazan değilmi evet.

Bu kaç senelik işlemci sıfırını geçtim bak kutusu falan da yırtık zaten bariz bir şekilde 2. el bu
Sen neden bunu sıfır diye millete satmaya çalışıyorsun bana bunu söyle dolandırıcılık bu

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,414
İsim
Bilal Tepe
Adamdan fatura istiyorum bana wpden yaz diyor burda dosya ekle var diyorum ordan at diyorum Gine yan çiziyor kfkwnsa

La angut ben senden ürün aldım midiyorum almadan önce fatura istedim anakart ram işlemci hiçbirini atlayıp yan cizion adam PC toplamış adama kutuları vermemissin kutuyu napcan demişsin faturayı da atmamissin
Lan karaktersiz konun başından beri beni dolandırdı diye kıyamet koparıyordun .Şimdide dönüp benden ürün almadan fatura istediğini söylüyorsun. Mağazaya gelmeyen alışveriş yapmıyan adama neden fatura yollayayım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,414
İsim
Bilal Tepe
Ya usta sen ahmet i mehmet i boşver soruma cevap ver

Bak en basitinden

Bu senin mağazan değilmi evet.

Bu kaç senelik işlemci sıfırını geçtim bak kutusu falan da yırtık zaten bariz bir şekilde 2. el bu
Sen neden bunu sıfır diye millete satmaya çalışıyorsun bana bunu söyle dolandırıcılık bu
Faturası garantisi varmış dostum :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom