Bu adamın üstüne çok gidiyorsunuz. Bir tane husumetli adam var oda 17 18 19 20 tarihinde üyelik açmış. Ona niye lafiniz yok?
Hadi diyelim bu adam sizi mağdur etti neden adamı 1 tane arayan yok. Hiç mi delikanlı yok forumda.
İsterse 1 milyon mesajı olsun fake hesap fakedir.
Yöneticilerin hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum. Sürekli aynı şeyi söylüyorlar ve 19 20 21 22 23 Eylül hesap açanlara niye bişey yok.
Telefon numaram 1718192021 beni de arayın. Niye hiç arayan yok.
Vatan bilgisayar şikayetlerine bakın. Niye ona bakmiyorsunuz?
Bu adam satışlarını isterse %10 komisyonunu koyup satar. Niye dükkana gelin test edin desin.
Bu adam sadece dükkandan ve Hepsiburadadan satış yapıyor.
Adamın dükkanı gece 2 ye kadar açık
Adamın dükkanı 12 ye kadar açık.
Adam sizin peşinizden mi koşacak fatura isteyin adamdan. Adam yoksa nasıl bilecek ürün aldığınızı?
Burda savcı ne gezermis. Savcınin yetkisi mi var ki vergi levhası istiyor.
Bak bu adam aynı fake hesap açıyor beni kötülüyor diyor ona niye bişey yok savcım.
Hadi diyelim bu adam sizi mağdur etti neden adamı 1 tane arayan yok. Hiç mi delikanlı yok forumda.
İsterse 1 milyon mesajı olsun fake hesap fakedir.
Yöneticilerin hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum. Sürekli aynı şeyi söylüyorlar ve 19 20 21 22 23 Eylül hesap açanlara niye bişey yok.
Telefon numaram 1718192021 beni de arayın. Niye hiç arayan yok.
Vatan bilgisayar şikayetlerine bakın. Niye ona bakmiyorsunuz?
Bu adam satışlarını isterse %10 komisyonunu koyup satar. Niye dükkana gelin test edin desin.
Bu adam sadece dükkandan ve Hepsiburadadan satış yapıyor.
Adamın dükkanı gece 2 ye kadar açık
Adamın dükkanı 12 ye kadar açık.
Adam sizin peşinizden mi koşacak fatura isteyin adamdan. Adam yoksa nasıl bilecek ürün aldığınızı?
Burda savcı ne gezermis. Savcınin yetkisi mi var ki vergi levhası istiyor.
Bak bu adam aynı fake hesap açıyor beni kötülüyor diyor ona niye bişey yok savcım.