Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
. Sahibinden kurumsal üyeyiz. Şirket olmadan kayıt olamazsın. Ben şimdi sahibinden hesap değişmem için şirketimi kapatıp başkasının adına şirket kurmam lazım. Tek şirket ile 10 tane sahibinden kurumsal hesap alamazsın. Vergi levhası çıkarmanız lazım kurumsal hesap için. Öyle şirket açmak kapatmak kolay değil. ciddi maliyeti var. Ben şimdi işimi gücümü bırakıp İsim değişikliği için şirket açıp mı kapatıcağım .Birazcık mantıklı olmak lazım
Hala cevap veremiyorsun ya o kadar komik ki. Oyuncu Dünyası , Gamer World fasa fiso gibi dolandırıcı mağazalarla ilgim yok dedin ve ne hikmetse onların sahibiyle soyadınız , ürün açıklamalarınız ve dükkan adresiniz aynı buna mantıklı bir açıklaman hala yok.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hâlâ mağdur oynuyorsun. Sana ne dedim? Uğur Elyıldırım ve Mustafa Elyıldırım isimleri de açıkça görünüyor. Attığınız vergi levhasında da uyuşuyor soyadlar? O kadar arkada iş çevirip burada süt dökmüş kediyi oynamanız ironik. Ayrıca bu soruma da ve diğer multi hesaplarına da cevap vermedin.
Gelecek cevabı önceden söyleyeyim.
Beni arayın telefon numaramdan delikanlı gibi konusun. İftira atmayın.
Ben sıfır ürün diye yazıp 2. el ürün satmıyorum.
Yazı fontlarına, kullanılan kelime yanlıslarına kadar olan şeyler tamamen tesadüf.
Soy adıma kadar tutan eski açılan mağazaları tanımam etmem.
Kimse mağazaya gelip bana bir şey demedi. Ürünler eksik diye iade alacak değilim.
Son denilene de şunu ekleyeceğim.
. Sahibinden kurumsal üyeyiz. Şirket olmadan kayıt olamazsın. Ben şimdi sahibinden hesap değişmem için şirketimi kapatıp başkasının adına şirket kurmam lazım. Tek şirket ile 10 tane sahibinden kurumsal hesap alamazsın. Vergi levhası çıkarmanız lazım kurumsal hesap için. Öyle şirket açmak kapatmak kolay değil. ciddi maliyeti var. yaklaşık 20 25bin TL. Ben şimdi işimi gücümü bırakıp İsim değişikliği için şirket açıp mı kapatıcağım .Birazcık mantıklı olmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben herşeyi cevapladım tüm mesajlarımda.Sende moderatör olarak 5 günde 5 yeni hesap tek mesaj karalama.Nasıl vicdanın rahatmı. Yarında yeni hesaplar görüceksin bu konuda.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
Kim ne anlarsa artık.

. Sahibinden kurumsal üyeyiz. Şirket olmadan kayıt olamazsın. Ben şimdi sahibinden hesap değişmem için şirketimi kapatıp başkasının adına şirket kurmam lazım. Tek şirket ile 10 tane sahibinden kurumsal hesap alamazsın. Vergi levhası çıkarmanız lazım kurumsal hesap için. Öyle şirket açmak kapatmak kolay değil. ciddi maliyeti var. yaklaşık 20 25bin TL. Ben şimdi işimi gücümü bırakıp İsim değişikliği için şirket açıp mı kapatıcağım .Birazcık mantıklı olmak lazım

Ben herşeyi cevapladım tüm mesajlarımda.Sende moderatör olarak 5 günde 5 yeni hesap tek mesaj karalama.Nasıl vicdanın rahatmı. Yarında yeni hesaplar görüceksin bu konuda.
Ya gidip kendini övmek için hesap açıyorsun. Milleti senden bi şeyler alsın diye kandırmaya çalısıyorsun. SEN KİME NE ANLATIYORSUN ?

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Bak güzelce sana açıklama yapıcağım. Bu konuda Benimle birebir bağlantılı kişili olanlar var. Birde olmayanlar dışardan gelen senin gibileri var.. Benimle birebir bağlantılı olanların hesapları 17 18 19 20 21 23 eylülde açılmış hesapların sahipleri tek mesajları var beni kötülemek. Bende diyorum ki bu hesapların tek kişi tarafından açıldığını fake hesaplar olduğunu söylüyorum.

Ayrıca burada mağdur ettiğimi iddia eden hesaplara söylüyorum mağduriyetiniz varsa ispatlayın. Whatsap mesajları . para tranfer dekontları. Tüketici hakem heyeti şikayetleri. Savcılık şikayetleri. Bunların hiçbiri yok. Ayrıca bana mağduriyerlerini detaylı gün saat ay olarak yazarlarsa ben satışlarımı dükkandan ve hepsiburada üzerinden yapıyorum dükkanda yaptığım satışlarda kamera görüntülerini buraya yüklerim.

Şimdi sen dükkanıma geldin ben sana arızalı ürün satsam bilerek sen ne yaparsın dükkanıma gelip hakkını ararmısın. Bende diyorum ki bu zamana kadar kimse dükkanıma gelip yüzüme beni dolandırdın kandırdın demedi. Benim senden ricam burada mağdur olduğunu iddia eden hesaplara ispatlayın demen.Benim mağazam hafta içi her gün gece saatlerine kadar açık. Bir yere kaçtığım yok.Buradan saldıran hesapların sahibine seslendim dükkanıma gelin dolandırdıysam hakkınızı arayın. Beni birisi dolandırsa mağaza olsa ben o mağazayı basarım hakkımı ararım.

Benim numaram 0530 100 7371 hafa içi 11 den sonra tüm telefonlara bakıyorum. Whatsap profiline girip mağazanın konumuda var bakabilirsiniz. Gelmek isteyen herkes gelebilir kaçmıyorum.
Sadece buradaki mesajlara bakarak hüküm verirsen yalnış yaparsın. İddia sahibi iddiasını ispat etmesi lazım yoksa iftirada bulunmuş olur.
Konu'da yöneticiler sana bir çok kişiye ayıplı mal veyahut 2. el mal satışı yaptığını söyledi.Ayrıca @Abdullah Hacıgül satış yaptığın bir üyeyle bizzat Discord üzerinden kameralı bir şekilde konuşmuş.Sana @rasengan adlı üye Whatsapp üzerinden bir çok mesaj bırakmış hiçbirine geri dönüş yapmamışsın.Ayrıca satış yaptığın kişiyi kandırıp.Yok araba almaya gittim, yok cenaze var gibi yalanlar uyduruyorsun.Burada gelip fake hesaplar açıp firmanın itibarını yükseltmeye çalışıyorsun.Sana yöneticiler halen diyor ki @rasengan adlı üyenin forumda herhangi bir ikincil profili bulunmamaktadır deniliyor ve bunun sana kanıtlı olarak ekran görüntüsünü atıyor.Fakat o @Kürşat36 veya diğer fake hesapların sana ait olduğuna veya olmadığına dair bir şey söylemiyorsun.Bunun üzerine @Mehmet Yılmaz hesapları senin açtığını belirtiyor.Kanıtlı bir şekilde ip'in gizlenerek sadece başındaki numara gösterilerek hesapların senin olduğu görülüyor.Bu konu hakkında bir açıklama yapmıyorsun.Burada ki üyeler ve yöneticiler'de dahil sana bir çok soru yöneltiyor fakat hepsine sadece "fake hesaplar açtılar bana komplo kurdular" gibi cümleler kurup duruyorsun.Bu seni haklı çıkarmaz.Diyelim ki @rasengan adlı üye fake hesaplar açıp konunun altına geldi olumsuz yorum bıraktı.Sen haklısın diyelim bu konuda ki "HAKSIZSIN".Konu altında bir çok kişinin sana yönelttiği soruları tekrar derli toplu şekilde sana gönderiyorum.Eğer bunlara cevap vermezsen yine aynı şekilde fake hesaplardan bahsedersen.Şirketin dahil açtığın diğer paravan şirketlerde dahil hepsinde şikayet kaydı oluşturup CİMER'e atacağım.Bununla kalmayıp insanları tehdit ettiğin için insanlara ayıplı mal sattığın için tüketici hakem heyetinden şikayet kaydı oluşturacağım.

1-Neden fake hesaplar açıp firmanın itibarını yükseltmeye çalıştın?
2-Neden insanlara etiketi açılmış ürün satıp bu ürünlere "SIFIR" dedin?
3-3 Şirketin'de sana ait olduğunu neden kabul etmiyorsun soyadları aynıyken?
4-Neden satış yaptığın anda müşteriye fatura vermedin?
5-Neden kendi firmanı "Vatan,MediaMarkt,Hepsiburada" ile kıyaslıyorsun?
6-Neden mahkemeye verdik diye boş yalanlar atıyorsun?
7-Neden insanları tehdit ediyorsun?
8-Ürün sıfırsa neden faturasız ürün satıyorsun?
9-Diğer 2 firma'da dahil sahibinden sitesindeki yazı fontları ve fotoğraflarda neden bu kadar uyuşuyor?
10-Neden insanlar senin gibi yobaz olup mağaza basmaya gelsin?

Lütfen bu konulara açıklık getir ki savunman düzgün olsun
:)

Uygunsuz içerik
Biz arkadaşla Perşembe günü mağazaya gittik. Arkadaş burda diyor ki mağazayı yeni açtım, babası 1.5 yıl önce soyulduk, 8 yıldır aynı işi yapıyoruz diyor. Bari yalan söyleyeceksiniz, tutsun :D PC'yi depodan getireceğiz diyorlar, anneleri sanırım yazıktır kadına o taşıyor kasayı, monitörü falan. Gidip gelmesi 10 dk sürmüyor. RTX 2060 serisi ekran kartlarının fiyatlarına baktık, Zotac vardı 4750TL, MSI vardı 5000TL. Dedik zotac olsun, geldi açtık ürün sıfır değil toz var. Diyoruz kardeş bu sıfır değil, bize verdiği cevap şu: Zaten o ürün 2. el :D 2. el zotac ile sıfır MSI arasında 250 TL var :D Varsayalım ürünleri aldık faturayı hemen verecek misin dedik, cevap şu: Eleman dağıtıma çıktı, 3 tane monitör dağıtıyor siz alın gidin 1-2 saate yollarım faturaları. PARANIZI KAPTIRMAYIN. FuryMark ile yapılan testler kartların sıfır olup olmadığını belirtmez.
Yalan söylenin allah en yakınlarından çıkarsın. Sen bizim mağazaya gelmedin .Sen kinght arkadaşına bursadayımm diyen arkadaşını bizim mağazaya gönderen delil bulurum diye fake hesapların sahibisin. Bizim mağazaya gelen kişi bu mesajları ben yazmadım o çocuk yazdı. Bu mesajı yazanın anasına sövebilirsin dedi. numarası 0552 9********. Hadi bakalım fedailer arayın bu mesajı kim yazmış bizim dükkana gelen kişi mi yazmış yoksa bu fake hesabın sahibi.

Yalan söylenin allah en yakınlarından çıkarsın. Sen bizim mağazaya gelmedin .Sen kinght arkadaşına bursadayımm diyen arkadaşını bizim mağazaya gönderen delil bulurum diye fake hesapların sahibisin. Bizim mağazaya gelen kişi bu mesajları ben yazmadım o çocuk yazdı. Bu mesajı yazanın anasına sövebilirsin dedi. numarası 0552 945 6063. Hadi bakalım fedailer arayın bu mesajı kim yazmış bizim dükkana gelen kişi mi yazmış yoksa bu fake hesabın sahibi.
Özellikle moderatör bey sen ara lütfen bu numarayı sor senmi dükkana gittin yoksa bu mesajı atan kişimi dükkana gitti.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Yalan söylenin allah en yakınlarından çıkarsın. Sen bizim mağazaya gelmedin .Sen kinght arkadaşına bursadayımm diyen arkadaşını bizim mağazaya gönderen delil bulurum diye fake hesapların sahibisin. Bizim mağazaya gelen kişi bu mesajları ben yazmadım o çocuk yazdı. Bu mesajı yazanın anasına sövebilirsin dedi. numarası 0552 945 6063. Hadi bakalım fedailer arayın bu mesajı kim yazmış bizim dükkana gelen kişi mi yazmış yoksa bu fake hesabın sahibi.

Özellikle moderatör bey sen ara lütfen bu numarayı sor senmi dükkana gittin yoksa bu mesajı atan kişimi dükkana gitti.
Sorulara cevap vermemekle birlikte bir üyenin kişisel verisini açık bir şekilde herkese paylaştığın için kişisel verileri koruma kanununa göre "Madde başlığı altında verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme suçu düzenlenmiştir. Kişilerin verilerini hukuka aykırı olarak ele geçiren veya bu verileri başkaları ile paylaşan kişilerin TCK 136 kapsamında 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." şuan forumdaki üyelerin hepsinin ellerinde büyük bir delil olmuş oldu artık dolandırıcılık yok bile desen Kişisel verileri koruma kanunu'nu çiğnediğin için yatarın çok fazla olacaktır.Savcılıkta'da umarım şey dersin."Bunlar bana komplo kurdu.Hepsi yeni hesap.Bütün ürünler sıfır." savcıyada böyle konuşursun umarım :)

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül herkese açık bir şekilde insanların telefon numarasını paylaşıyor.Gerekli işlemleri yaparsınız.

Konu'da yöneticiler sana bir çok kişiye ayıplı mal veyahut 2. el mal satışı yaptığını söyledi.Ayrıca @Abdullah Hacıgül satış yaptığın bir üyeyle bizzat Discord üzerinden kameralı bir şekilde konuşmuş.Sana @rasengan adlı üye Whatsapp üzerinden bir çok mesaj bırakmış hiçbirine geri dönüş yapmamışsın.Ayrıca satış yaptığın kişiyi kandırıp.Yok araba almaya gittim, yok cenaze var gibi yalanlar uyduruyorsun.Burada gelip fake hesaplar açıp firmanın itibarını yükseltmeye çalışıyorsun.Sana yöneticiler halen diyor ki @rasengan adlı üyenin forumda herhangi bir ikincil profili bulunmamaktadır deniliyor ve bunun sana kanıtlı olarak ekran görüntüsünü atıyor.Fakat o @Kürşat36 veya diğer fake hesapların sana ait olduğuna veya olmadığına dair bir şey söylemiyorsun.Bunun üzerine @Mehmet Yılmaz hesapları senin açtığını belirtiyor.Kanıtlı bir şekilde ip'in gizlenerek sadece başındaki numara gösterilerek hesapların senin olduğu görülüyor.Bu konu hakkında bir açıklama yapmıyorsun.Burada ki üyeler ve yöneticiler'de dahil sana bir çok soru yöneltiyor fakat hepsine sadece "fake hesaplar açtılar bana komplo kurdular" gibi cümleler kurup duruyorsun.Bu seni haklı çıkarmaz.Diyelim ki @rasengan adlı üye fake hesaplar açıp konunun altına geldi olumsuz yorum bıraktı.Sen haklısın diyelim bu konuda ki "HAKSIZSIN".Konu altında bir çok kişinin sana yönelttiği soruları tekrar derli toplu şekilde sana gönderiyorum.Eğer bunlara cevap vermezsen yine aynı şekilde fake hesaplardan bahsedersen.Şirketin dahil açtığın diğer paravan şirketlerde dahil hepsinde şikayet kaydı oluşturup CİMER'e atacağım.Bununla kalmayıp insanları tehdit ettiğin için insanlara ayıplı mal sattığın için tüketici hakem heyetinden şikayet kaydı oluşturacağım.

9-Diğer 2 firma'da dahil sahibinden sitesindeki yazı fontları ve fotoğraflarda neden bu kadar uyuşuyor?

1- Modemi kapatı açsam ip sıfırlanıyor. Moderatör beyde anlamıyor. Ben salakmıyım kendi hesaplarımdan atayım. Ayrıca atsam modemi kapat aç yaparım.
2- O bir iddia tek bir kanıt sunan yok. 0530 100 7371 whatsap profiline gir dükkanın konumu var. Hafta içi gece 12 ye kadar açık.Beni aramana gerek yok direk konum var gel dükkana.
3- Bak bu mesajları yazan arkadaşın hesapları fake iftira gerekli cevapları yazdım.
4- Müşteri fatura almadıysa ya ben şehir dışındaydım araça alım satımı işide yapıyorum babam dükkandaydı o veremiyor . Yada ürün yurtdışıdır faturası yoktur. İlan açıklamalarına yurtdışı olanları yazıyorum.
5- Hepsiburada da 6 ayda 44 bin şikayet var çözüme kavuşan yüzde 10 bile değil.Fake çakma bozuk kırık bir sürü mağduriyet var.
6- özelden yazarsan şikayet tutanağını atabiirim.
7- Fake hesapları tehdit ediyorum. Dolandırdı diyip geçiyorlar tek bir delil yok.
8- Fatura almadığını iddia eden bir kaç kişi var yoğunluk cenaze araç alım satımı nedenlerle. Ararlarsa atarım.Ayrıca fatura alamadığını söyleyenlere sorun üründe sorun var mı.
9- Benzer mesajları sıfır ürünlere yazan bir sürü ilan var. Sıfır kapalı kutu ilk siz açacaksınız yazmak benzer mesaj m oluyor.
10- Seni birisi dolandırsa gidip hiç hakkını sormazmısınız. Ben açık söyleyeyim beni dolandıran adam mağazada durmaz . Madem yüzlerce kiş dolandırıldı neden kimse mağazaya gelip benimle tartışmadı. Bana sadece bir kişi dolandırıldığının gününü yazsın kamera görüntülerini koyucam ürünü eline almış mı. Takıp test etmiş mi görüntüleri sesli duruyor.

Sorulara cevap vermemekle birlikte bir üyenin kişisel verisini açık bir şekilde herkese paylaştığın için kişisel verileri koruma kanununa göre "Madde başlığı altında verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme suçu düzenlenmiştir. Kişilerin verilerini hukuka aykırı olarak ele geçiren veya bu verileri başkaları ile paylaşan kişilerin TCK 136 kapsamında 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." şuan forumdaki üyelerin hepsinin ellerinde büyük bir delil olmuş oldu artık dolandırıcılık yok bile desen Kişisel verileri koruma kanunu'nu çiğnediğin için yatarın çok fazla olacaktır.Savcılıkta'da umarım şey dersin."Bunlar bana komplo kurdu.Hepsi yeni hesap.Bütün ürünler sıfır." savcıyada böyle konuşursun umarım :)

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül herkese açık bir şekilde insanların telefon numarasını paylaşıyor.Gerekli işlemleri yaparsınız.
Peki bu mesajı atan kişi dükkanımıza hiç gelmemiş se. Ayrıca bu mesaja atan kişi başka birisinin ağzıyla dükkanımıza gelmiş gibi iftirada bulunuyorsa. Bunun cezası nedir. Verdiğim numarayı ara sen mi dükkana geldin yoksa mesajı atan kişimi dükkana gitti. Adamı aradım adam diyorki knightdan tanıdığım o rica etti gittim. Bu mesajıda ben yazmadım. O bursada . Araıp doğrulayabilirsin

1- Modemi kapatı açsam ip sıfırlanıyor. Moderatör beyde anlamıyor. Ben salakmıyım kendi hesaplarımdan atayım. Ayrıca atsam modemi kapat aç yaparım.
2- O bir iddia tek bir kanıt sunan yok. 0530 100 7371 whatsap profiline gir dükkanın konumu var. Hafta içi gece 12 ye kadar açık.Beni aramana gerek yok direk konum var gel dükkana.
3- Bak bu mesajları yazan arkadaşın hesapları fake iftira gerekli cevapları yazdım.
4- Müşteri fatura almadıysa ya ben şehir dışındaydım araça alım satımı işide yapıyorum babam dükkandaydı o veremiyor . Yada ürün yurtdışıdır faturası yoktur. İlan açıklamalarına yurtdışı olanları yazıyorum.
5- Hepsiburada da 6 ayda 44 bin şikayet var çözüme kavuşan yüzde 10 bile değil.Fake çakma bozuk kırık bir sürü mağduriyet var.
6- özelden yazarsan şikayet tutanağını atabiirim.
7- Fake hesapları tehdit ediyorum. Dolandırdı diyip geçiyorlar tek bir delil yok.
8- Fatura almadığını iddia eden bir kaç kişi var yoğunluk cenaze araç alım satımı nedenlerle. Ararlarsa atarım.Ayrıca fatura alamadığını söyleyenlere sorun üründe sorun var mı.
9- Benzer mesajları sıfır ürünlere yazan bir sürü ilan var. Sıfır kapalı kutu ilk siz açacaksınız yazmak benzer mesaj m oluyor.
10- Seni birisi dolandırsa gidip hiç hakkını sormazmısınız. Ben açık söyleyeyim beni dolandıran adam mağazada durmaz . Madem yüzlerce kiş dolandırıldı neden kimse mağazaya gelip benimle tartışmadı. Bana sadece bir kişi dolandırıldığının gününü yazsın kamera görüntülerini koyucam ürünü eline almış mı. Takıp test etmiş mi görüntüleri sesli duruyor.

Peki bu mesajı atan kişi dükkanımıza hiç gelmemiş se. Ayrıca bu mesaja atan kişi başka birisinin ağzıyla dükkanımıza gelmiş gibi iftirada bulunuyorsa. Bunun cezası nedir. Verdiğim numarayı ara sen mi dükkana geldin yoksa mesajı atan kişimi dükkana gitti. Adamı aradım adam diyorki knightdan tanıdığım o rica etti gittim. Bu mesajıda ben yazmadım. O bursada . Araıp doğrulayabilirsin.

Sorularına cevap verdim .Sıra sende

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gayet iyi anlıyorum. 4 hesabın da senle uyuşması imkansız millet saf değil. Ayrıca o açtığın mail adresleri de görünüyor. Orada senle olan benzerliklerini burada yazamam ama sen iyi anladın :) Daha fazla cevap vermeyeceğim sana, niyetin ve amacın belli herkes gördü burada.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Gayet iyi anlıyorum. 4 hesabın da senle uyuşması imkansız millet saf değil. Ayrıca o açtığın mail adresleri de görünüyor. Orada senle olan benzerliklerini burada yazamam ama sen iyi anladın :) Daha fazla cevap vermeyeceğim sana, niyetin ve amacın belli herkes gördü burada.
Alelade bir şekilde bir insanın bir kullanıcının bir üyenin telefon numarasını paylaşmış bulunmakta hocam gerekli işlemleri yaparsınız.

Bak o çocuk whatsap görüntüsü atmış ya. Yoğunluktan mesajları geç görüyorum. Bana mesaj atmış erken dönmeyince beni arıyordu konuşuyorduk. Konuştuğumuz içinde bir daha mesajlarına cevap atma gereksinimi duymuyordum

Bak bugun açılan hesapın sahibi bizim dükkanımıza hiç gelmedi .Adamın numaraısını attım sor .Sen gidip dükkana sonra mesaj mı attın yoksa sen başkasını yollayıp sonra mesaj mı attın. Adamı aradım mesajdan haber yok ben atmadım diyor.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Bak o çocuk whatsap görüntüsü atmış ya. Yoğunluktan mesajları geç görüyorum. Bana mesaj atmış erken dönmeyince beni arıyordu konuşuyorduk. Konuştuğumuz içinde bir daha mesajlarına cevap atma gereksinimi duymuyordum
Geçiştirici cevaplar.Boş yalanlar.Cevap yazamamalar.Sorularımın ve sorulan soruların karşılığının olmaması.İnsanların telefon numaralarını paylaşma.Halen fake hesaplardan bahsetme.Sıfır ürün diye 2.el ürün satma yani siz iflah olmazsınız.Ben gerekli ekran görüntüleriyle birlikte kendi haklarımı kullanıp sizi CİMER'e şikayet ettim.Umarım çok uzun sürmezde şu CİMER başvurum hemen onaylanır.Çünkü sizi haberlerde Dolandırıcı yaklandı diye görmek istiyorum :) siz boş konuşmaya devam edin.

Alelade bir şekilde bir insanın bir kullanıcının bir üyenin telefon numarasını paylaşmış bulunmakta hocam gerekli işlemleri yaparsınız.
Ne oldu tüm sorularına cevap verdim şimdi telefon mevzusundan mı saldıracaksın.

İşin saçma olan tarafı ne biliyormusun. Sen beni hiç tanımadın. Senle hiçbir ticaretimiz olmadı. Sanki seni dolandırmışım gibi kendini parçalıyorsun.Ya şu beni karalayanların tek bir delili yok. Sadece iddialara göre yargılıyorsun. Adam başkasını yollamış dükkanıma adamın mevzudan haberi yok adamın ağzı ile fake hesapdan bana saldıtyor.

Tüm mesajlara bakılsın. Kendisinin mağdur olduğunu söyleyen 10 hesabın hepsi bu hafta açılmış yada okul yada knight arkadaşkları. .Benzer iddialar. Tek bir delil yok. Diğer 10 hesap sahibide fake hesapların dalgası ile sanki benle bir tcaretleri olmuş mağdur edilmiş gibi bana saldıyorlar. Bende oturmuş sizlere cevap yetiştiryorum. Sizde hata değil bende.

Son düzenleme:

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Ne oldu tüm sorularına cevap verdim şimdi telefon mevzusundan mı saldıracaksın.

İşin saçma olan tarafı ne biliyormusun. Sen beni hiç tanımadın. Senle hiçbir ticaretimiz olmadı. Sanki seni dolandırmışım gibi kendini parçalıyorsun.Ya şu beni karalayanların tek bir delili yok. Sadece iddialara göre yargılıyorsun. Adam başkasını yollamış dükkanıma adamın mevzudan haberi yok adamın ağzı ile fake hesapdan bana saldıtyor.
Ya kanka kafayı yememek elde değil şuanda varya yanımda olsa şu adam etmediğimi bırakmam ya o kadar kafayı yedirtti.Dolandırıcılığı ortaya çıkmış halen konuşuyor.Benim senden alışveriş yapmama ne gerek var sonuçta bende bir müşteriyim belki bende senin mağazandan ürün alacaktım ve konuyu görünce dolandırıcı olduğunu gördüğüm için yorum yaptım.Vallahi sen akılsızsın ya yanımda olsan şuan varya neler neler yaparım sana da.Neyse daha fazla yazıp kendimi kışkırtmayacağım ben şikayette bulundum gerekli işlemleri yaparlar. :D

Ben bu konuşmayı facebookta alım satım grubunda gördüm. Öncelikle şunu söyleyeyim Gamer world tü sanırım daha önce sonrasan oyuncu dünyası daha sonradan da andromeda teknolojileri yaptınız firma isminizi. İkinci el ürünleri sıfır diye sattığınızı cümle alem biliyor. Yurtdışı ürünleride türkiye garantili sattığınızı cümle alem biliyor. Burada allem kullem etmeyin boşuna kendinizide savunmayın. İlk olarak hazır sistem alıp 3700x ile 5600x i aynı işlemci hiçbir farkı yok demeniz ile beraber yaptığınız içi ne kadar berbat yaptığınız ortada. Sistemi alan arkadaşa sıvı soğutma yerine kule tipi takmışsınız ve 3600mhz diye taktığınız ramler 3000mhz. Bunları değiştirmeniz gerekli. 3700x parası ödemiş ve 3700x daha pahalı ise 5600x ten seve seve işlemcileri değiştirirsiniz. Ben tarafsız bütün konuşmaları okuyarak yazıyorum. Sıfır ürün satıp ikinci el çıkması dolandırıcılıktır. Yurtdışı ürünü Türkiye garantili diye satmak dolandırıcılıktır. Konu buralara kadar taşındı ise gerçekten sorununuz büyük. Facebookta gruplarda da paylaşılıyor patladığınız ve ne mal olduğunuzu zaten biliyoruz. Lafı fazla uzatmayacağım bir esnaftan teknolojik ürün alsam son alacağım kişisiniz lafınızın eri değilsiniz. Çocuk konuşmaların sslerini attı sizden bir ss göremedim. Açıklamalarınızın hepsi saçma ve çocukça. Adam gibi esnaflık yapın yapamıyorsanız kapatın dükkanınızı

😂😂😂😂

@ANDROMEDA TEKNOLOJİ Daha atayım mı?
Ne hikmetse bu konuşmaları ssleri bulduşum heryerde baba oğul işletiyorlar dükkanı 😂
Yeni sahibise sizsinizdir ve tesadüfki sizde baba oğul işletiyorsunuzdur :)

Ekler

• 00EA4214-2BC7-4C3F-8EAA-83E6ED9DD1B3.jpeg
    00EA4214-2BC7-4C3F-8EAA-83E6ED9DD1B3.jpeg
    88.7 KB · Hit: 305
  • B84A643B-950D-4C4F-8772-D6EBE4893937.jpeg
    B84A643B-950D-4C4F-8772-D6EBE4893937.jpeg
    74.9 KB · Hit: 302
  • 9AA7B529-B8B1-4A65-BCF6-00EB6A4CB6D6.jpeg
    9AA7B529-B8B1-4A65-BCF6-00EB6A4CB6D6.jpeg
    54.9 KB · Hit: 308
Son düzenleme:
Status