Kanka sabahtan beridir tüm mesajları tek tek okudum. Tek söylediğin fake hesap açıp benim mağazamı kötülüyorlar diyorsun. Bu kadar konunun altında mağdur olan insanlar var hiçbirine cevap vermeyip numaradan arayın diyorsun. Ayrıca dükkanıma gelin klavye delikanlılığı yapmayın gelin yüzüme söyleyin diyorsun .Fazlaca tehdit vari konuşuyorsun. Küçük bebek gibi her şeyi tekrarlayıp duruyorsun. Yemin ederim 10 dakika mesajlarını okudum .O kadar tilt, cringe oldum ki yanımda olsan seni evire çevire öyle bir benzetirdim ki vallahi tüm iş stresimi okul stresimi senden atardım.32 yaşındayım diyorsun türkçeyi konuşamıyorsun, yazamıyorsun.32 yaşında adamsın sahte hesaplar açıp kendi firmanın reklamını yapıp sahte hesaplardan bu kişi güvenilir gibi falan konuşuyorsun.Attığın r5 ekran kartı ekran görüntüsün'de sağ yukarıya biraz bakınca orada "U" harfi gözüküyor ve
@Mehmet Yılmaz 'ın "Uğur Eryıldırım'ın" yazılı olduğu bir ekran görüntüsü atmış.Yani sen çocuk mu kandırıyorsun.Google hesabın bile "Uğur Eryıldırım" adına.Şirketi yeni açtık vesaire diye konuşuyorsun.Fakat şirket açmak çok zor bir şey değil.Şuanda herkes "Şirket açılış ücreti ne kadar?
Kuruluş Vekaleti - 1 Adet: 200,00 TL (Noter) İmza Sirküleri 2 Adet Her Müdür için: 300,00 TL (Noter)
Şirket Kuruluşu Sonrası Mali Müşavir Vekaleti: 200,00 TL (Noter) Ana Sözleşme Onayı + Resmi Defterler + Rekabet Kurulu Harcı + Gazete İlan
Ücreti: 1.300,00 TL (Ticaret Odası) " bu miktarları verip şirket açabilir.Yani açmışsın işte 3 tane şirket ailenden birileri adına.Uğur Eryıldırım , Mustafa Eryıldırım diğer aile bireyinin daha adı çıkmadı acaba Andromeda teknoloji şirketini hangi aile bireyinin adına açtın.Ben senin yerinde olsam o dolandırdığın kişilerin parasını geri verirdim.Yoksa gerçekten
@Abdullah Hacıgül tüm senden mağdur olan kişileri toplayıp şikayette bulunursa değil şirket açmak.Kendi Gö**** açmaya mecalin kalmaz sana söyliyim.İlla seni aramalarına gerek yok.Sen dolandırdığın kişilerin numaralarını adreslerini ne aldıklarının zaten listesini faturasını çıkarıyorsundur.Eğer çıkarmıyorsan vergi dairesi ile başın büyük dertte demektir.Çoğu şeyden yatarın var yapma insanlar sana burda insanca paralarını geri ver diyor ürünlerinin halen atıp tutup fake hesap diyorsun.Eğer konu çözümlenmezse CİMER'e başvuruda bulunacağım atılan kanıtlarla birlikte artık ne olur bilemem.İyi günler