Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
BU MESAJLARA ATAN KİŞİLERİN BENDEN TEK BİR ÜRÜN ALDIKLARI YOK . NE HİKMETSE HEPSİ SANKİ KENDİLERİ BÜYÜK MAĞRUDİYET YAŞAMIŞLAR GİBİ FERYAT EDİYORLAR. BU KADAR ÇIĞIRTKAN OLUACAĞINIZA YAZIN BİR MAĞDURİYETİNİZİ. YAV HARBİDEN BU FORUM 10 15 YAŞ ARASI ÇOCUKLARDAN GEÇİLMİYOR

Son düzenleme:
BU MESAJLARA ATAN KİŞİLERİN BENDEN TEK BİR ÜRÜN ALDIKLARI YOK . NE HİKMETSE HEPSİ SANKİ KENDİLERİ BÜYÜK MAĞRUDİYET YAŞAMIŞLAR GİBİ FERYAT EDİYORLAR. BU KADAR ÇIĞIRTKAN OLUACAĞINIZA YAZIN BİR MAĞDURİYETİNİZİ. YAV HARBİDEN BU FORUM 10 15 YAŞ ARASI ÇOCUKLARDAN GEÇİLMİYOR
Mesaj otomatik birleştirildi:

SİZİ OKULDA BAŞARILAR İLK OLULLAR LİSELİLER.
Kardeşim ürün almama gerek yok çünkü senden ürün alıpta mağdur olanlar daha fazla. Önümüzdeki hafta işletmende olursan çok sevinirim hakkında işlem başlatacağım.
Savcıyım :)

MAĞDUR OLAN ARKADAŞLAR BENİMLE KANITLARI İLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM. Yeni post açıp ilerleyen zamanda bu konu ilgili gelişmeleri paylaşacağım

Kardeşim ürün almama gerek yok çünkü senden ürün alıpta mağdur olanlar daha fazla. Önümüzdeki hafta işletmende olursan çok sevinirim hakkında işlem başlatacağım.
Gerçek savcılar sadece iddia makamının dediklerinimi doğru kabul ediyorlar

MAĞDUR OLAN ARKADAŞLAR BENİMLE KANITLARI İLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM. Yeni post açıp ilerleyen zamanda bu konu ilgili gelişmeleri paylaşacağım
savcı bey büyük mağazalarda daha ağır mağduriyetler var lütfen onlarada el uzatın hepsi burada 9 ayda 44 bin mağdur var

Son düzenleme:
Gerçek savcılar sadece iddia makamının dediklerinimi doğru kabul ediyorlar

savcı bey büyük mağazalarda daha ağır mağduriyetler var lütfen onlarada el uzatın hepsi burada 9 ayda 44 bin mağdur var

Media Markt Ayıplı Ürününün Arkasında Durmuyor

Media Markt Garanti Kapsamındaki Ürünü Yaptırmıyor

Media Markt çamaşır Makinesi 40 Gündür Teslim Edilmedi!

Media Markt Arızalı Ürün Gönderdiler

Media Markt Arızalı Ürünü Değiştirmiyor

Media Markt Online Ve Şube Fiyat Farkı

Media Markt Sıfır Yeni Rafa Koyduk Sadece Kutusu Yok Denilen Ürün Kusurlu!

SAVCI BEY BAK BURADA10 BİN MAĞDUR VAR
ben şuan sizinle ilgilenmek istiyorum. şikayetvar.com sitesinde gerekli tarafların gerekli avukatları mevcut.
Bana özelden vergi levhanızı atar mısınız

Yaş savcı bey. Bir kere savcı olsan burada makamını kullanarak beni tehdit etmenin senin mesleğinde etik olmadığını ve ayrıca suç olduğunu.Biliyorsun dimi

ben şuan sizinle ilgilenmek istiyorum. şikayetvar.com sitesinde gerekli tarafların gerekli avukatları mevcut.
Bana özelden vergi levhanızı atar mısınız
koskoca savcı bey benden özelden vergi levhasını istiyor. Hazretleri buda suç değil mi

bu forumun yaş ortalaması 15 kesin eminim.Tamam ben suçluyum benden malzeme almadınız almassınızda zaten. Şikayetvara girip orada mesajları okuyup sonra büyük mağazalardan alışveriş yaparsınız Hadi hepinizi iyi şanslar

Nerede sizi tehtid ettiğimi görebilir miyim?
Vergi levhanızı bekliyorum özelden
İban atın hesabıınıza dava ücreti masraflarıda atayım

SİZİ OKULDA BAŞARILAR İLK OLULLAR LİSELİLER.

Nerede sizi tehtid ettiğimi görebilir miyim?
Vergi levhanızı bekliyorum özelden
Vergi levhasının dışında birlşey lazım mı

Gamer World
Uz elektronik
Oyuncu Dünyası
şimdi de Andromeda teknolojileri bu firma hakkında gerekli işlem takibini başlatacağım. Lütfen mağdur olan arkadaşlar benimle özelden kanıtları ile iletişime geçip İstanbul Anadolu Adalet Sarayından suç duyurusunda bulunurlarsa ve kendilerine vereceğim telefon numarasından benim ile iletişime geçtiklerinde daha detaylı ve hızlıca ilgileneceğimin sözünü veriyorum.

HADİ İYİ GECELER
Gamer World
Uz elektronik
Oyuncu Dünyası
şimdi de Andromeda teknolojileri bu firma hakkında gerekli işlem takibini başlatacağım. Lütfen mağdur olan arkadaşlar benimle özelden kanıtları ile iletişime geçip İstanbul Anadolu Adalet Sarayından suç duyurusunda bulunurlarsa ve kendilerine vereceğim telefon numarasından benim ile iletişime geçtiklerinde daha detaylı ve hızlıca ilgileneceğimin sözünü veriyorum.
Savcı bey ortada bir iki kişinin dışında mağdur yok. onlada husumetlerimiz var . Buradan sana ekmek çıkmaz. Burda sana savcı diye kimse para kaptırmaz. Birazcık mantıklı olalım savcım forumda beni tehdit ediyor.sun benden kişisel bilgilerimi vergi levhamı özelden istiyorsun.Hiçbir değerli savcımız böyle bir şey yapmıyacağını herkes biliyor

Bu arada UZ ELEKTRONİK NEREDEN ÇIKTI. Onun üzerinden demi saldırdınız. Tamam gençler tüm dolandırıcı hesapları benim diye yazın. Başka ne hesaplar var acaba

HADİ İYİ GECELER

Savcı bey ortada bir iki kişinin dışında mağdur yok. onlada husumetlerimiz var . Buradan sana ekmek çıkmaz. Burda sana savcı diye kimse para kaptırmaz. Birazcık mantıklı olalım savcım forumda beni tehdit ediyor.sun benden kişisel bilgilerimi vergi levhamı özelden istiyorsun.Hiçbir değerli savcımız böyle bir şey yapmıyacağını herkes biliyor

Bu arada UZ ELEKTRONİK NEREDEN ÇIKTI. Onun üzerinden demi saldırdınız. Tamam gençler tüm dolandırıcı hesapları benim diye yazın. Başka ne hesaplar var acaba
"Buradan sana ekmek çıkmaz" :)
Göndermenize gerek yok artık sizinle detaylıca ilgileneceğimin sözünü ben veriyorum.
Facebook grubundaki ve donanımhaber forumndaki arkadaşlar ile de iletişime geçeceğim onlardan da suç duyurusunda bulunmalarını isteyeceğim ve kendileri ile iletişimde kalacağım
Daha mesaj atmayacağım geri kalan çabanızı savunmanızda sarfedersiniz

HADİ İYİ GECELER

UZ BİLİŞİM

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Deniz Bey
sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz

Status