Andromeda teknoloji mağazası nedir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İlanda TR urunudur yazıp buraya Japonya yazmak :D Milleti de kendi gibi okumuyor sanıyor. Bu kadar yalan dolan yeterli. Millet saf değil.

Büyük mağazalara git bakalım outlet bölümüne neler var neler. Benim sorularıma tek cevap yok tek yaptığınız buradaki çakalların mesajlarına göre yargılamak. Merak etme yakın zamanda gerçekler ortaya çıkıcak
Reis bize bunların amazon japonyadan geldiğini kanıtlayabilirmisin.
Sakin sakin konuşuyoruz bak ne güzel.

Büyük mağazalara git bakalım outlet bölümüne neler var neler. Benim sorularıma tek cevap yok tek yaptığınız buradaki çakalların mesajlarına göre yargılamak. Merak etme yakın zamanda gerçekler ortaya çıkıcak
Bu arkadaşı topyekun şikayet edin. Dünyanın cezasini yesin

İlanda TR urunudur yazıp buraya Japonya yazmak :D Milleti de kendi gibi okumuyor sanıyor. Bu kadar yalan dolan yeterli. Millet saf değil.
Ya ustam benim anlamadığım 600 adet ilan içinden 1 inin faturasini atamıyor aynı mevzu PC toplicaktik hiçbir ürünün faturasıni Gine atmadı hala atmıyor atsa bir baksak artık

Moderator beyciğim.Bu tartışmaları başlatan, dolandırdığımı iddia eden RASENGAN ADLI ÜYE mesajlarını kaldırdı.Bir açıklama bekliyorum

Ekler

• WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.45.33.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.45.33.jpeg
    587.3 KB · Hit: 1,228
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler