Mays
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Her oyunda oluyor mu bu sıkıntı, Ram in az olması ciddi drop sebebi. Yine de ram den olmayabilir tabiRam 8 tek sıkıntı o olabilir
Her oyunda oluyor mu bu sıkıntı, Ram in az olması ciddi drop sebebi. Yine de ram den olmayabilir tabiRam 8 tek sıkıntı o olabilir
Her oyubda deil ya mesala rainbow six siegede 230 dan bi anda 180 e düşüyor ama kasmıyor donmuyo veya pubg de hepsi ultra bu arada csgo özellikle 700 800 fps de alsam bi anda 400 500 e de düşse sıkıntı olmuyo şeyden olabilirmi gta 5 de maximum dirext 11 var ama sistemim dirext 12Her oyunda oluyor mu bu sıkıntı, Ram in az olması ciddi drop sebebi.
Kasma yapmadığı sürece fps düşüşlerinde sıkıntı olmaz, yeni ortam yeni kaplamalı yükler vs. dirext den bilmiyorum. varsa dediğim ssd-hdd olayını bi deneHer oyubda deil ya mesala rainbow six siegede 230 dan bi anda 180 e düşüyor ama kasmıyor donmuyo veya pubg de hepsi ultra bu arada csgo özellikle 700 800 fps de alsam bi anda 400 500 e de düşse sıkıntı olmuyo şeyden olabilirmi gta 5 de maximum dirext 11 var ama sistemim dirext 12
Ekran kartım max gta5 te 63 işlemcim ise 65Sıcaklık değerlerini MSI Afterburner ile ölçün ve HDD hata, bad sector taraması yapın HD Tune Pro ile.
Gayet normal sıcaklıklar, endişe edecek durum yok.Ekran kartım max gta5 te 63 işlemcim ise 65