Aniden mavi ekran yedim ?

Yigkikt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Selamlar csgo oynarken bir anda mavi ekran yedim pc yeniden başladı aida64den test yaptığımda en fazla 83 derece gördüğüm sistem 90lara cıktı ardından cpb ayarını kapatıp 85-86 derecelere kadar anca soğutabildim neden bu kadar sıcak ve neden mavi ekran aldım

nereden bulacağım anlatabilir misiniz

Sürücülerinizi güncelleyin.

Ağ sürücünüzü güncelleyiniz ardından zararlı yazılım taraması yapıp, sys onarımı yapınız. Sys onarımı yapmak için komut istemini yönetici olarak çalıştırın, ardından SFC/SCANNOW yazıp enter diyin taramanın yüzde yüz olmasını bekleyin tarama yüzde yüz olunca sistemi yeniden başlatınız.

Sürücülerinizi güncelleyin.
güncel olmaları gerekiyordu tekrar bir kontrol edeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağ sürücünüzü güncelleyiniz ardından zararlı yazılım taraması yapıp, sys onarımı yapınız. Sys onarımı yapmak için komut istemini yönetici olarak çalıştırın, ardından SFC/SCANNOW yazıp enter diyin taramanın yüzde yüz olmasını bekleyin tarama yüzde yüz olunca sistemi yeniden başlatınız.
ağ sürücümü nereden güncellemeliyim aygıt yöneticisinden mi ?

bir de anakartıma vga sürücüsü gelmiş onu da yüklüyorum

bir de anakartıma vga sürücüsü gelmiş onu da yüklüyorum
Evet, aygıt yöneticisinden.

Evet, aygıt yöneticisinden.
Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
yeniden başlatıyorum

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
yeniden başlatıyorum
yeniden başlattım ufak tefek takılmalar oldu pcde tekrar aida64 testi başlattım cpb kapalıyken hala 5 dakikanın sonunda 85 dereceleri görmekteyim anakartın güncellemelerini ekran kartının güncellemelerini vb kontrol edeyim bir

Son düzenleme:
her şeyi yaptım güncellemeler dahil bu kadar mı :)

Geri