Anılarımızı Anlatıyoruz - Hayattan Öneriler

Flushixy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,727
Gece saatleri oyun oynamaktan sıkıldığım için bu konuyu açıyorum birbirimizin anılarını okuyalım da uykumuz gelene kadar biraz zaman geçsin :) Ben küçük bi anım ile başlayayım bende anı çok anlatırım :) Öncelikle bu yazımı tamamen okumanızı şiddetle öneriyorum, Belki size bir şeyler katar. Benden küçüklere abilerime ve kardeşlerime tavsiye niteliğinde..

Ben oldum olası yazılıma meraklı bir kişiyimdir, (yanlış hatırlamıyorsam 5 yada 6. sınıf ) küçükken klasik söylenen yalanlar vardır kendini sınıf içerisinde havalı göstermek için olanlar :D işte yok şöyle yazılım biliyorum yok şöyle yapıyorum yok sonuç olarak küçüğüz işte. Artık ben o kadar yalan söylüyorum ki bu söylediğim yalanlara da kendimi inandırmayı başarmışım farkında bile değilim :D Okulda bilişim dersleri oluyordu okuldan benden hızlı yazan olmadığı için öğretmenler felan yazma görevlerini hep bana veriyordu bende enayi gibi hepsini yapıyordum. Neyse günlerden bir gün evdeyim yine boş boş bilgisayarda takılıyorum o zamanlar facebook var az buz photoshop bilgilerimle gruplarda fake hesaplarla takılıp milleti trollüyorum.

Bir anda neden ben insanlara yalan söylüyorum diye sorgulamaya başladım, ve yalan söylediğim konuları araştırmaya başladım. Yaklaşık 1 hafta sonra hiçbir bilgim olmamasına rağmen domain ve hosting satın aldım, gaza gelmiştim yapacaktım ama sonuç 0. Aradan 1 ay geçti unutuldu gitti. Facebook gruplarında fazla takıldığımdan birçok arkadaşım vardı, ve bu gruplardan birinde biriyle tanıştım ve baya yakın olduk. Benden 6-7 yaş büyüktü ve VDS/VPS Hosting vs. sattığı bir sitesi vardı. Bende öğrenmem amacıyla bana sitesinde bi yer vermesini felan istedim, en başta umursamadı sonunda bana kendi sitelerinde editörlük verdi, hayatımda makale yazmamıştım bana işin en inceliklerini öğretti ve günde 2-3 makale yazmaya başlamıştım yazdıkça yazası geliyordu insanın. Böyle 3-4 ay takıldım sonunda herkesin olacağı gibi sıkıldım, çünkü yapacağım başka bir şey yok tüm gün makale yaz şunu yaz bunu yaz. Bunuda ücretsiz yapıyordum sadece bir şeyler öğrenmek içindi.

Arkadaşıma daha doğrusu abiye yazdım dedim bana VDS (Sanal makine) ver ben ticaret yapıcam o zamanlar (kullandığım sanal makie windows değil ubuntu/centos değişiyordu) Teamspeak3 popüler discord yok, herkes deli gibi TS3 Serverleri satın alıyor. Bende ordan yürürüm diye düşündüm. Evet bayaa yürüdüm hemde aylık 500 TL civarı para kazanıyordum, 9. sınıf biri için bunlar gayet güzel paralardı, aileye bağlı kalmıyordun istediğini alabiliyorsun felan..

Neyse ben yaşıma göre tatmin edecek paralar kazandım buradan daha sonra kendimi dahada proffesyonelleştirmek amacıyla HTML ve CSS öğrenmeye başladım. Arkadaşımın sitelerinde yaptığım editörlükten dolayı üst düzey Wordpress ve Seo bilgisine sahiptim, HTML ve CSS'de öğrenince kendi websitemi kurdum, (Hazır wordpress temasını 0 dan düzenleyerek) 6-7 ay boyunca siteye makaleler yazdım geliştirdim. Yeri geldi parayla editör çalıştırdım her gün yazı yazdırdım. Çünkü resmen para akıyordu. Ve en sonunda site işini bazı sebepler yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Şimdi o benden büyük olan abimin bayağı popüler bi sitesi var bende bir aralar bu sitenin yönetim kurulundaydım. İlgilenemediğim için orayıda bıraktım. Uzun lafın kısası araştırın ve hayallerinizin peşinden koşun hayatta her şey para,okul,dersler,forum değil. Size bir şey katacak şeyleri yapın..

Forum içerisinde gözüme çarpıyor nasıl para kazanırım gibi konular çok fazla açılıyor, ilk önceliğiniz para değil bir şeyler öğrenmek olsun sonrası zaten geliyor. Sonuca gelecek olursak söylediğiniz beyaz yalanlardaki insanlar olabilirsiniz. Yılmayın çalışmaya araştırmaya devam edin ben o yaşımda bunları başarabildiysem siz neden başaramayasınız?

Son düzenleme:
Sevdiğim kıza açılamama anım :(

Sevdiğim kıza açılamama anım :(
O yaşta karı kızla işin olmasın zaten hocam, boş iş.
Kanka sen daha yolun çok başındasın. Hele bir 6. sınıfa geç asıl aşklar orada başlıyor. Ben Lise3'e geçicem hala unutamadım zalımın kızını.
Benim bu hayattaki en büyük anım yürümem sanırsam...

Aşk meşk işleri boş iş beyler zamanı gelince zaten siz uğraşmadığınız halde sevgiliniz oluyor :) Siz yazımı okuyun belki bir şeyler çıkarırsınız hayatınızı değiştirmenizde bir etkim olur.

Aşk meşk işleri boş iş beyler zamanı gelince zaten siz uğraşmadığınız halde sevgiliniz oluyor :) Siz yazımı okuyun belki bir şeyler çıkarırsınız hayatınızı değiştirmenizde bir etkim olur.
Monitör gözümü çok yoruyor hocam. Yatarken telefondan terabi gibi okuyup yatıcam.

Kanka sen daha yolun çok başındasın. Hele bir 6. sınıfa geç asıl aşklar orada başlıyor. Ben Lise3'e geçicem hala unutamadım zalımın kızını.
Ne alaka la? 6. sınıfta ne alaka? Asıl aşklar diyarı 6. sınıf. İyi güldüm :D

kanka bi kız var hayatımda çok seviyorum ama ilişki yürümüyor ya 5 kere ayrılıp barıştık tanıdığım herkes artık bırak 5 kere olmuş bitmiş pek bişe bekleme diyor ama ben devam ediyorum ya ne biliym

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,839
Üyeler
184,988
Son üye
Furlan57
Geri