Animasyon Filmleri hakkında düşünceleriniz

ladyasia

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, animasyon filmi seviyor musunuz bilmiyorum ama ben seviyorum. Bu nedenle farklı bir film önerisiyle geldim. Çocuğunuzla ya da yeğenlerinizle birlikte izliceğiiz çok güzel animasyon filmler var. Genelde bunların çoğu yabancı oluyor ama son zamanlarda bizde de çok güzel yerli animasyon filmleri çıktı. Yeğenlerimle birlikte hepsine de gittik. Buran biri de pırıl’ın filmiydi. Şimdi ise2. Filmi çıkıyormuş. Pırıl saklı robotlar diye. Bizim yeğeler götüreceğimi biliyor ya hemen bana söylüyorlar. Yani 29 ekim’i benim yeğenlerle geçiricem.

Gideceğiniz film büyük ihtimalle çocuklara hitap ediyor,pek beğenmezsiniz diye düşünüyorum.

Büyüyünce çok sıkıcı olmuyor mu ? :D
Yeğeninizi sevindirmek için gidiyorsanız orası ayrı, ama ilginiz varsa baya garip geldi. Çok rafine zevkleriniz var. :kekw:

yetişkinlere yönelik: rick and morty, love death and robots, vox machine, twilight of the gods gibi animasyonlar ilgimi çekiyor genelde normal filmlerden çok animasyonları izlemek daha keyifli geliyor mesela şuan ejderhanı nasıl eğitirsin serisini en baştan izliyorum

bence güzel biaktivite. Hem ben animasyon filmlerini daha çok seviyorum. Son zamanlarda çokfazla iyi ve kaliteli filmler vizyona girmiyor. Sinema ya idince eski filmler hep. O yüzden bu tarz filmleri izlemeyi tercih ediyorum. Yani sırf yeğenlerim için değil, kendim için de giderim.

Wes Anderson’un yönettiği animasyon filmlerini, animasyonu çocuk filmi olarak gören arkadaşlara özellikle öneririm.

Coroline gizli dünyası var benzeri olmayan onun dışında Rick and morty, advanture time ve regular show favorilerimdi zamanında.

Biri anime mi dedi . Pardon animasyonmuş . :P
Sinemada izlediğim tek film bolt . Sınıfça gitmiştik. Hey gidi günler hey.

Geri