Neler Yeni

Anime beni neden sarmıyor?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Bikere youtube da denk gelmistim hic sarmadi
Hayatimda izledigim tek anime tsubasa
Onun disindaki japon cizgi filimlerine ve japon dizi film ne varsa sevmiyorum hosuma gitmiyor belki aynisini bati yapsa severim ama japon yapinca izleyesim gelmiyor
Anladım youtube da denk gelip 2 dakika izleyen biriyle tartışmaya gerek yok ozaman.

En İyi Cevap
3
İlk bölümler bayar genelde ve dizilerden sonra izlemesi zor gelir. Biraz dişini sıkarsan ilgin çeken bir animede bulursan keyif alanileceğini düşünüyorum. Birde izlerken yargılamamaya çalış :D

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Demek istediğini anladım da. Animeye çizgi film diyerek çöp mü demiş oldum şimdi anlamadım yani animeye hep çizgi film derim. Çizgi filmleri severim. Animede bir çizgi filmdir gözümde ve sevdiğim animeler var.
Ben baştan yanlış anlamışım.
Çizgi film olduğunu bende biliyorum şimdi niye böyle bir şey yazdım onu düşünüyorum.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
1651955734123.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta racona ters diye sarmıyodur cem ersever animecimiydi :D
RĞ0GIDPIRTDFÜP

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Anime izlemeye çalışıyorum.Sarmıyo anşmecilere sordum hunterxhunter izle dediler 2. bolumde baydı.Animeye başlamak istiy0orum animeciler yardım edermisiniz.
Yanlış animlerle başlamak hem anime kültürünü yanlış tanıtır hem de seni soğutur. Eğer ilk animense önce ne tarz dizi film sevdiğini bul. Örneğin psikolojik türlerse death note gibi , aksiyon türlerse attack on titan gibi animelerle başlayabilirsin. Ben animeci değilim. Bir anime izleyicisiyim. Kendine animeciyim diyenlerden de pek bir şey beklememek lazım. HunterxHunter , one pice, one punch man ve naruto gibi seriler uzundur ve sıkar. Ben henüz o animelerden hiçbirisini izlemeye çalışmadım. Gerek te yok o kadar güzel animeler değil. Uzun oldu ama detaylıca anlatmak istedim .d

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Anime izlemeye çalışıyorum.Sarmıyo anşmecilere sordum hunterxhunter izle dediler 2. bolumde baydı.Animeye başlamak istiy0orum animeciler yardım edermisiniz.
sıfır bir izle kanka hayatına daha çok katkısı olur

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Anime izleyesim geldiği zaman malum sitelere kayarım. 😘🥰😍🤣

En son adam akıllı anime 2008 yılında felan izlemiştim. Yu Gi Oh diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom