Anime beni neden sarmıyor?

Bikere youtube da denk gelmistim hic sarmadi
Hayatimda izledigim tek anime tsubasa
Onun disindaki japon cizgi filimlerine ve japon dizi film ne varsa sevmiyorum hosuma gitmiyor belki aynisini bati yapsa severim ama japon yapinca izleyesim gelmiyor
Anladım youtube da denk gelip 2 dakika izleyen biriyle tartışmaya gerek yok ozaman.

İlk bölümler bayar genelde ve dizilerden sonra izlemesi zor gelir. Biraz dişini sıkarsan ilgin çeken bir animede bulursan keyif alanileceğini düşünüyorum. Birde izlerken yargılamamaya çalış :D

Demek istediğini anladım da. Animeye çizgi film diyerek çöp mü demiş oldum şimdi anlamadım yani animeye hep çizgi film derim. Çizgi filmleri severim. Animede bir çizgi filmdir gözümde ve sevdiğim animeler var.
Ben baştan yanlış anlamışım.
Çizgi film olduğunu bende biliyorum şimdi niye böyle bir şey yazdım onu düşünüyorum.

1651955734123.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta racona ters diye sarmıyodur cem ersever animecimiydi :D
RĞ0GIDPIRTDFÜP

Anime izlemeye çalışıyorum.Sarmıyo anşmecilere sordum hunterxhunter izle dediler 2. bolumde baydı.Animeye başlamak istiy0orum animeciler yardım edermisiniz.
Yanlış animlerle başlamak hem anime kültürünü yanlış tanıtır hem de seni soğutur. Eğer ilk animense önce ne tarz dizi film sevdiğini bul. Örneğin psikolojik türlerse death note gibi , aksiyon türlerse attack on titan gibi animelerle başlayabilirsin. Ben animeci değilim. Bir anime izleyicisiyim. Kendine animeciyim diyenlerden de pek bir şey beklememek lazım. HunterxHunter , one pice, one punch man ve naruto gibi seriler uzundur ve sıkar. Ben henüz o animelerden hiçbirisini izlemeye çalışmadım. Gerek te yok o kadar güzel animeler değil. Uzun oldu ama detaylıca anlatmak istedim .d

Anime izlemeye çalışıyorum.Sarmıyo anşmecilere sordum hunterxhunter izle dediler 2. bolumde baydı.Animeye başlamak istiy0orum animeciler yardım edermisiniz.
sıfır bir izle kanka hayatına daha çok katkısı olur

Anime izleyesim geldiği zaman malum sitelere kayarım. 😘🥰😍🤣

En son adam akıllı anime 2008 yılında felan izlemiştim. Yu Gi Oh diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,016
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri