oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Reaksiyon skoru
- 12,377
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten ya, izleyecek bir şey bulamıyorum.Olabilir derim çünkü neredeyse benimde izleyecek bir şeyim kalmadı![]()
Gerçekten ya, izleyecek bir şey bulamıyorum.Olabilir derim çünkü neredeyse benimde izleyecek bir şeyim kalmadı![]()
İzlemiştim pek hoşuma gitmediYoujo Senki önerebilirim.
İzledimTower of god izlemediysen
86 izledin mi? veya Akudama Drive.İzlemiştim pek hoşuma gitmedi
Post automatically merged:
İzledim
İkisinide izledim 86 savaş konusunda bir baş yapıt bence.86 izledin mi? veya Akudama Drive.
Gakkougurashi izlemiş miydin?İkisinide izledim 86 savaş konusunda bir baş yapıt bence.
Bakmıştım ama slow life - school hoşuma gitmiyor.Gakkougurashi izlemiş miydin?
Çok eskiden izlemiştim belki tekrar bakabilirim.Higurashi no Naku Koro ni baya iyi izle bence.
Baya güzel korku temasını işliyor bence. İlk bölümünü izledin mi yoksa sadece Genrelerine mi baktın?Bakmıştım ama slow life - school hoşuma gitmiyor.
Çok eskiden izlemiştim belki tekrar bakabilirim.
Ga Rei ZeroAnime önerisi alabilirmiyim?
Yeni çıkanların çoğunda güncelim.
Popüler olan animelerin hepsini izledim.
Seinen / Shounen tarzı seviyorum animede bir konu olması gerekiyor boş boş slow life izlemeyi sevmiyorum.
Teşekkürler öneriler için şimdiden.
İlk 2 bölüm izlemiştim.Baya güzel korku temasını işliyor bence. İlk bölümünü izledin mi yoksa sadece Genrelerine mi baktın?
İlk defa duydum bir bakayım sağol.Ga Rei Zero
İlk bölümde ''noluyor lan'' deyip sonraki bölümlerde hikayesini anlayacağın bir anime, daha yeni bitirdim sana da önereyim dedim.
Kakegurui'yi izlediğini düşünüyorum yinede önereyim. Ben baya seviyorum.İlk 2 bölüm izlemiştim.
İlk defa duydum bir bakayım sağol.