Neler Yeni

Anime önerisi istiyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
@şakşukacı hocam sonunda bilgisayara geçebildim, öncelikle şu soruya cevap vermenizi istiyorum: Ne tür bir anime izlemekten hoşlanırsınız? Tarih/savaş animesi, aşk/romantizm/romantik komedi, süper güç/doğaüstü güç/sihir/büyü veya ecchi? Bu soruya vereceğiniz yanıt çoğu şeyi değiştirecektir ancak yine toplamda 50 civarı anime önerebilirim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Youjo senki.
Kobayashi-san. (bana göre tüm popüler animelerden iyi.)
Nichijou
Lucky Star.

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
Çocuk iken izlediğim çizgi film animeler hariç bu yılın başında Death Note izliyordum. On sekizinci bölüme kadar izledim, sapıtmaya başladı ve bıraktım. Yoksa sevdim tüm bölümleri birkaç günde izlemiştim. Animeye yeni başlayan biri olarak önerilerinizi bekliyorum.
One piece

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
@şakşukacı hocam sonunda bilgisayara geçebildim, öncelikle şu soruya cevap vermenizi istiyorum: Ne tür bir anime izlemekten hoşlanırsınız? Tarih/savaş animesi, aşk/romantizm/romantik komedi, süper güç/doğaüstü güç/sihir/büyü veya ecchi? Bu soruya vereceğiniz yanıt çoğu şeyi değiştirecektir ancak yine toplamda 50 civarı anime önerebilirim.
Hocam öncelikle üstte belirttiğim gibi daha zevkimi keşfedemedim fakat bu yazdığınız konulardan en çok ilgimi çeken aşk/romantizm, doğaüstü güçler/sihir ve büyü ilgimi çekti. Aşk konusunda cıvık hikayeler olmazsa güzel olur. Bekliyorum önerilerinizi.

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Hocam biraz gözünüz canlansın açın high school dxd izleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle üstte belirttiğim gibi daha zevkimi keşfedemedim fakat bu yazdığınız konulardan en çok ilgimi çeken aşk/romantizm, doğaüstü güçler/sihir ve büyü ilgimi çekti. Aşk konusunda cıvık hikayeler olmazsa güzel olur. Bekliyorum önerilerinizi.
Hocam anime tarzı belirlemek gerçekten zor ama dünyada popüler olan veya puanı iyi olan her anime sarıyor bana göre açıkçası sadece bölümleri bir yerden sonra sıkıyor insanı.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
@QuaiWaT High School Dxd ilk bölümü açtım bir bakayım dedim. Biraz ileri sardım ki, iyimiş iyimiş.

Top Bottom