izlediğim tek animeye laf ettirmemNo game no life tadımlık olabilir ama sword art online izleme çöp
izlediğim tek animeye laf ettirmemNo game no life tadımlık olabilir ama sword art online izleme çöp
1. Sezon adamdır 2 ve 3 bende beğenmedim hatta 3. Sezonu izlemedimPotansiyeli harcadı onun yerine oyun temalı anime olarak Quan Zhi Gao Shou daha iyi
Demek kötü bir başlangıç yapmışsın. Oysa ki kalite olarak en kötülere girerizlediğim tek animeye laf ettirmem
Gereksiz abartilan anime onun yerine kaiji izle sonra dönüp ona bak farki göreceksin1. Sezon adamdır 2 ve 3 bende beğenmedim hatta 3. Sezonu izlemedim
Sons of anarchy izliyorum bitsin bakıcamDemek kötü bir başlangıç yapmışsın. Oysa ki kalite olarak en kötülere girer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gereksiz abartilan anime onun yerine kaiji izle sonra dönüp ona bak farki göreceksin
İzle iyidir. Ondan sonra kaiji izle beğenirsen mesaj atSons of anarchy izliyorum bitsin bakıcam
İzledim.stains gate izle
Sao 1.sezon hariç dersen sevinirim zaafım var ilk animem kiritoma çöp dedirtmem.DNo game no life tadımlık olabilir ama sword art online izleme çöp
No game no life tadımlık olabilir ama sword art online izleme çöp