İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

4. sezonda biraz sıkıldım gibi ya. 12. bölümdeyim, evet çoğu şey bu sezonda açığa çıktı, ama sıkmaya başladı gibi (kayıplar vermeye başladıkları için olabilir). Çizimler biraz değişik geldi. Tabii opening ve endingine lafım yok, mükemmel.
Sasha çok gereksiz bir şekilde öldü. Gabi'ye aşırı sinir oldum. Gelecekte hatasını anlayacak mı bilmiyorum sezonu daha bitirmedim. Umarım küçük Eren tavırlarını bırakıyordur.
Sasha.png

Sasha1.png

Dedikten birkaç dakika sonra Sasha'nın ölmesi, Sasha her ne kadar animede pek ön planda gösterilmese de üzdü :cry:
Sasha2.jpg

AoTSasha.PNG

4. sezonda biraz sıkıldım gibi ya. 12. bölümdeyim, evet çoğu şey bu sezonda açığa çıktı, ama sıkmaya başladı gibi (kayıplar vermeye başladıkları için olabilir). Çizimler biraz değişik geldi. Tabii opening ve endingine lafım yok, mükemmel.
Sasha çok gereksiz bir şekilde öldü. Gabi'ye aşırı sinir oldum. Gelecekte hatasını anlayacak mı bilmiyorum sezonu daha bitirmedim. Umarım küçük Eren tavırlarını bırakıyordur.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dedikten birkaç dakika sonra Sasha'nın ölmesi, Sasha her ne kadar animede pek ön planda gösterilmese de üzdü :cry:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
4. Sezon bir tık sıkıcı olabilir. Ama sonraki gelecek sezonların manga spoilerlarını aldım. Merak edersen bak bence.

Daha demin bitirdim 4. Sezonu. Sonlara doğru aşırı sıktı ama son 1-2 bölümde yeniden animeye bağladı beni. Mangaya geçiyorum ben :blobdance:
Koskoca animeyi sıfır spoiler ile izlerken sanırım güzelinden bir spoiler yedim. Mangasını bitirdiysen bakabilirsin. Umarım gerçek değildir...
Eren keşke ölmeseydin diye bir yorum vardı izlediğim bölümün yorumlarında.

Daha demin bitirdim 4. Sezonu. Sonlara doğru aşırı sıktı ama son 1-2 bölümde yeniden animeye bağladı beni. Mangaya geçiyorum ben :blobdance:
Koskoca animeyi sıfır spoiler ile izlerken sanırım güzelinden bir spoiler yedim. Mangasını bitirdiysen bakabilirsin. Umarım gerçek değildir...
Hayıoır. Şaka, tabi ki çoğu önemli spoileri animasyonlandırılmaya çalışılmış şekilde izlemedim. Haha n-nerden çıkardın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide maalesef gerçek...

• Üzgün
Reaksiyonlar: Siri
Ha bide maalesef gerçek...
Üzdü. Aşırı üzdü hem de...
Siz siz olun küçücük bir spoiler kutusuna bile bakmayın. Ben ettim siz etmeyin. Küçücük kutucuktan sanki animenin finalini söyleyecek diye takmamıştım :kekw:

En azından finalden sonraki başlangıç bölümünün nasıl devam ettiğini bilmiyorsun
şaka

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri
Anime önersenize 2 3 tane merak ettim ön yargım var çok saçma geliyo.
Anime türk sitesinden izliyeceğim.

Önerdiklerime bakmanı tavsiye ederim. Bu animeyle başlayabilirsin. Daha sonra kafana uygun 9 tane serinin hepsine bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,093
Üyeler
192,608
Son üye
Kızan88909
Geri