Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4. sezonda biraz sıkıldım gibi ya. 12. bölümdeyim, evet çoğu şey bu sezonda açığa çıktı, ama sıkmaya başladı gibi (kayıplar vermeye başladıkları için olabilir). Çizimler biraz değişik geldi. Tabii opening ve endingine lafım yok, mükemmel.
Sasha çok gereksiz bir şekilde öldü. Gabi'ye aşırı sinir oldum. Gelecekte hatasını anlayacak mı bilmiyorum sezonu daha bitirmedim. Umarım küçük Eren tavırlarını bırakıyordur.
Sasha.png

Sasha1.png

Dedikten birkaç dakika sonra Sasha'nın ölmesi, Sasha her ne kadar animede pek ön planda gösterilmese de üzdü :cry:
Sasha2.jpg

AoTSasha.PNG

Aware

80+ Silver
4. sezonda biraz sıkıldım gibi ya. 12. bölümdeyim, evet çoğu şey bu sezonda açığa çıktı, ama sıkmaya başladı gibi (kayıplar vermeye başladıkları için olabilir). Çizimler biraz değişik geldi. Tabii opening ve endingine lafım yok, mükemmel.
Sasha çok gereksiz bir şekilde öldü. Gabi'ye aşırı sinir oldum. Gelecekte hatasını anlayacak mı bilmiyorum sezonu daha bitirmedim. Umarım küçük Eren tavırlarını bırakıyordur.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dedikten birkaç dakika sonra Sasha'nın ölmesi, Sasha her ne kadar animede pek ön planda gösterilmese de üzdü :cry:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
4. Sezon bir tık sıkıcı olabilir. Ama sonraki gelecek sezonların manga spoilerlarını aldım. Merak edersen bak bence.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha demin bitirdim 4. Sezonu. Sonlara doğru aşırı sıktı ama son 1-2 bölümde yeniden animeye bağladı beni. Mangaya geçiyorum ben :blobdance:
Koskoca animeyi sıfır spoiler ile izlerken sanırım güzelinden bir spoiler yedim. Mangasını bitirdiysen bakabilirsin. Umarım gerçek değildir...
Eren keşke ölmeseydin diye bir yorum vardı izlediğim bölümün yorumlarında.

Aware

80+ Silver
Daha demin bitirdim 4. Sezonu. Sonlara doğru aşırı sıktı ama son 1-2 bölümde yeniden animeye bağladı beni. Mangaya geçiyorum ben :blobdance:
Koskoca animeyi sıfır spoiler ile izlerken sanırım güzelinden bir spoiler yedim. Mangasını bitirdiysen bakabilirsin. Umarım gerçek değildir...
Hayıoır. Şaka, tabi ki çoğu önemli spoileri animasyonlandırılmaya çalışılmış şekilde izlemedim. Haha n-nerden çıkardın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bide maalesef gerçek...

• Üzgün
Reaksiyonlar: Siri

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ha bide maalesef gerçek...
Üzdü. Aşırı üzdü hem de...
Siz siz olun küçücük bir spoiler kutusuna bile bakmayın. Ben ettim siz etmeyin. Küçücük kutucuktan sanki animenin finalini söyleyecek diye takmamıştım :kekw:

Aware

80+ Silver
En azından finalden sonraki başlangıç bölümünün nasıl devam ettiğini bilmiyorsun
şaka

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Anime önersenize 2 3 tane merak ettim ön yargım var çok saçma geliyo.
Anime türk sitesinden izliyeceğim.

Aware

80+ Silver

Önerdiklerime bakmanı tavsiye ederim. Bu animeyle başlayabilirsin. Daha sonra kafana uygun 9 tane serinin hepsine bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,734
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom