Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
2011 başında youtube'a japon çizgi filmi yazarak anime bulmaya çalışıyordum daha sonra 2012'de ilk defa türkanimeden mirai nikkiyi izlemiştim şuan eski hallerimi düşününce çok utanıyorum çook

Aware

80+ Silver
adam akıllı hatırladığım tek anime Girly air Force (2019 1.çeyrekte çıktı. çıktığı tarihte izledim)
Manyak bir biçimde fanboyu oldum Girly Air Force'nin.
Jet uçağı fantezimi mükemmel bir şekilde tatmin etmişti aksiyonu ile.
:D :D Belli oluyor valla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
adam akıllı hatırladığım tek anime Girly air Force (2019 1.çeyrekte çıktı. çıktığı tarihte izledim)
Manyak bir biçimde fanboyu oldum Girly Air Force'nin.
Jet uçağı fantezimi mükemmel bir şekilde tatmin etmişti aksiyonu ile.
ınfinite stratos izleyebilirsin neredeyse aynı konsept

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
O konuda haklısın ama absürt güçler yine de Japonlardan çıkıyor genelde. Evrenin gücünü işin içine katma sebebim şu; Abi seride ki herkes insan zaten. Eren dev oluyor diğer dev olanların dıbına dıbına vuruyor sonra en güçlü o oluyor o evrende ki güç algısını beğenmem ben şahsen
o konuda haklısın bir tık devler çok güçlü insanlara karşı ama teknolojiye karşı da bir o kadar kolay ezilebilecek varlıklar şuan devler ortaya çıksa insanlık yok etmekte hiç sorun yaşamaz

Aware

80+ Silver
2011 başında youtube'a japon çizgi filmi yazarak anime bulmaya çalışıyordum daha sonra 2012'de ilk defa türkanimeden mirai nikkiyi izlemiştim şuan eski hallerimi düşününce çok utanıyorum çook
İzlediğimi unutmuşum ha iyi hatırlattın onunda incelemesini atarım artık o.O2

Aware

80+ Silver
O konuda haklısın ama absürt güçler yine de Japonlardan çıkıyor genelde. Evrenin gücünü işin içine katma sebebim şu; Abi seride ki herkes insan zaten. Eren dev oluyor diğer dev olanların dıbına dıbına vuruyor sonra en güçlü o oluyor o evrende ki güç algısını beğenmem ben şahsen
One punch man : Ok
Büyük deli saçması bir anime kendileri .

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
İzlediğimi unutmuşum ha iyi hatırlattın
5319312b5722033607bed23f103fc69803230731r1-640-845v2_00.jpg
onunda incelemesini atarım artık o.O2
Eğer Rosario vampire mangasını okursan onun da incelemesini atabilirsin. Animesi berbat olup mangası dünyanın en iyi ilk onuna girecek serilerdendir.Tsukune için bile okunur beee
Mesaj otomatik birleştirildi:

One punch man : Ok
Büyük deli saçması bir anime kendileri .
One punch man'ın güçlü olmaması gerçeği :D

Maeve Wiley

80+ Bronze
Normalde anime sevmem ama aot benim çok hoşuma gitti. Sebebi ise anime kızları yok, 500 bölüm değil, gereksiz uzatmalar yerine tamamen hikayeye odaklanılmış.
Bende anime kızı olmadığı için sevmiyorum o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Eğer Rosario vampire mangasını okursan onun da incelemesini atabilirsin. Animesi berbat olup mangası dünyanın en iyi ilk onuna girecek serilerdendir.Tsukune için bile okunur beee

Daha doğrusu saitama'nın güçlü olmaması gerçeği

Aware

80+ Silver

Diğer animelerle kıyasla güçsüz olsa bile kendi evreninde ilk bölümler saçmalık.
Vaktim olursa bakarım inşallah.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Manga finali yüzünden içimde hep ukde olarak kalacak bir yapım. Her ne kadar üstünden zaman geçse bile atlatabildiğim söylenemez.
Sonuç olarak bahsettiğim sebepten ötürü bana göre hiçbir zaman başyapıt olamayacak fakat kendi açımdan ilk 3 sezonun mükemmelliğini reddetmek mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,708
Üyeler
161,739
Son üye
Mustafa T
Top Bottom