Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

Aware

80+ Silver
Attack on titan mı başyapıt? İşte buna haha atılır :D Erenin son sezondaki saçmalamaları ve kendiyle girdiği çelişkiler bütün bir sezonu bxk etti.Evrenin diğer evrenlere göre güçsüz kalması da cabası.
Olsundu be Murat ab ilk 3 sezon güzel
konu saçmalama yolunda ilerlesede animasyonları ve müzikleri için bakılır sanki.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Attack on titan mı başyapıt? İşte buna haha atılır :D Erenin son sezondaki saçmalamaları ve kendiyle girdiği çelişkiler bütün bir sezonu bxk etti.Evrenin diğer evrenlere göre güçsüz kalması da cabası.
Yalnız bu final değildi daha yeni başlıyor aslında...

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
5 yıldır şzliorum ben sürekli ara ara sıkılmıyor değilim tabi
Ben 3 yılda piyasayı silip yuttuğum için adam akıllı anime bulmakta zorlanıyorum. Hundred izliyorum şu anda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Olsundu be Murat ab ilk 3 sezon güzel
konu saçmalama yolunda ilerlesede animasyonları ve müzikleri için bakılır sanki.
İlk sezon çok sade 2. ve 3. sezon da çok komplikeydi açıkçası ben beğenmedim. Çok mu seçici davranıyorum bilmiyorum ama Rosario Vampire Mangasını 4 5 defa okurum daha zevkli valla :D

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
kanka bir seriyi evreninin gücüne göre yargılıyorsan sen sadece çin serilerine bak insanlar tanrılığa kadar yükseliyor tek elini sallamasıyla galaksileri yaratıp yok ediyorlar

Aware

80+ Silver
Ben 3 yılda piyasayı silip yuttuğum için adam akıllı anime bulmakta zorlanıyorum. Hundred izliyorum şu anda.
Aynı duruma düşmüştüm izlediklerimin çoğunu hatırlamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
kanka bir seriyi evreninin gücüne göre yargılıyorsan sen sadece çin serilerine bak insanlar tanrılığa kadar yükseliyor tek elini sallamasıyla galaksileri yaratıp yok ediyorlar
O konuda haklısın ama absürt güçler yine de Japonlardan çıkıyor genelde. Evrenin gücünü işin içine katma sebebim şu; Abi seride ki herkes insan zaten. Eren dev oluyor diğer dev olanların dıbına dıbına vuruyor sonra en güçlü o oluyor o evrende ki güç algısını beğenmem ben şahsen

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aynı duruma düşmüştüm izlediklerimin çoğunu hatırlamıyorum
adam akıllı hatırladığım tek anime Girly air Force (2019 1.çeyrekte çıktı. çıktığı tarihte izledim)
Manyak bir biçimde fanboyu oldum Girly Air Force'nin.
Jet uçağı fantezimi mükemmel bir şekilde tatmin etmişti aksiyonu ile.

Aware

80+ Silver
İlk sezon çok sade 2. ve 3. sezon da çok komplikeydi açıkçası ben beğenmedim. Çok mu seçici davranıyorum bilmiyorum ama Rosario Vampire Mangasını 4 5 defa okurum daha zevkli valla :D
Bence çok seçici olduğundandır çünkü güzel bir anime o tür animasyonlar az her ne kadar saçma olsada bazı yerleri.

Top Bottom