Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

-CrawL

80+ Gold
Kişiden kişiye göre değişir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevindim beğenmenize bundan sonra seri yapacağım bunu takip ederseniz güzel animeler bulabilirsiniz.
Anime için hangi siteyi önerirsin? diziroll.com dan izledim güvenilirdir değilmi? izlerken yorumlara bakmıştım bi tane adam arma ile ilgili bir spoiler vermişti onu unutmaya çalışıyorum.

Aware

80+ Silver
Anime için hangi siteyi önerirsin? diziroll.com dan izledim güvenilirdir değilmi? izlerken yorumlara bakmıştım bi tane adam arma ile ilgili bir spoiler vermişti onu unutmaya çalışıyorum.
Arma hangisi ? Bne türkanimeden izliyorum tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.sezonun son bölümündeyim :D
Daha varmış güncele sonraya bırakırız artık :D

Aware

80+ Silver

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
hem mangasını okudum hem filmini izledim hemde animesini izledim çok güzel bir seri. güzel post.

Aware

80+ Silver

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Normalde anime sevmem ama aot benim çok hoşuma gitti. Sebebi ise anime kızları yok, 500 bölüm değil, gereksiz uzatmalar yerine tamamen hikayeye odaklanılmış.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Normalde anime sevmem ama aot benim çok hoşuma gitti. Sebebi ise anime kızları yok, 500 bölüm değil, gereksiz uzatmalar yerine tamamen hikayeye odaklanılmış.
Ne demek anime kızları yok, anime kızı olmayan anime mi olur?

Aware

80+ Silver

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ne demek anime kızları yok, anime kızı olmayan anime mi olur?
30-sexiest-anime-girls-all-time.jpg
,
Bu tarz tipi olup saçma saçma sesler çıkaran animeler yok daha doğrusu. Diğer izlediklerimde çok tilt olmuştum davranışlarına.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Öncelikle herkese selamlar başlıktanda gördüğünüz gibi inceleme /rehber karışımı bir anime serisine başlamak istedim sevilirse devamınıda yapmak isterim açıkcası.Serinin amacı daha önce anime izlememiş veya izleyecek anime bulamayan kişilere yardımcı olmak. Umarım bu konuda yardım edebilirim sizlere.Yazım hatalarımı görmezden gelin lütfen keyifli okumalar.

1-Attack on Titan (Shingeki no Kyojin)
Alıntıyı görüntüle

Konu: Animemiz sakin ve mutlu bir hayat süren Eren ve arkadaşlarının (Mikasa ve Armin) olacaklardan haberleri olmadan geçirdikleri günlerle başlıyor.Daha sonrasında yüzyıllardır ortaya çıkmayan devler ortaya çıkmış Erenin ve şehirdeki herkesin hayatını kaos ve kargaşa sarmıştı.Bu olan olaylardan sonra hayatlarının bundan sonra iyi gitmeyeceğini anlamak zor olmadı Eren için ama yaşadıklarını hala anlayamıyordu.Neden bir anda bir dev ortaya çıkmıştı ? Bunları öğrenmek için ülkedeki Keşif Birliğine katılması ve geri kalanını kendisinin ve arkadaşlarının öğrenmesi gerekecekti.

Düşüncelerim:
Anime genel olarak 13+ kategorisine giriyor (kan ve vahşet olarak) ama günümüzdeki dizilerde olanlar malum yani yaşı küçük olup izlemek isteyenler bence bakabilir.Konu olarak gerçekten çok iyi daha önce anime izlememiş olanlar kesinlikle izlemeli geçmişe olan dönmeler (flashback) çok iyi detayları çok iyi veriyor çizim kalitesi 1.-2.-3. sezonlarda güzel ve tatmin edici. 4. sezonda stüdyonun değişmesi ile birlikte mükemmel bir seviyeye çıkıyor gerçekten. Müzikleri ve konusunu zaten tartışmaya gerek yok.

Puanlarım:
Konu: 9/10
Çizimler: 10/10
Müzikler: 8/10
Karakterler:8/10
Sürükleyicilik: 11/10
Cinsellik: 2/10 (Devlerin vüctlarına verdim 2 puanı onun dışında bu konularda çok katı olan ben bile sevdim)

Sonuç: Başyapıt.

Evet serinin ilk animesini favori animem olan Attack on Titan yapmak istedim. Umarım hoşunuza gitmiştir kısa olduysa belirtirseniz bir sonraki zamanlarda daha uzun yapmaya özen gösteririm eleştirilere açığım.
zamanında sadece 1. sezonu varken 4-5 kere izlemiştim internette wallpaperlara bakarken tesadüfen mangada gözüken diğer devleri görünce şok olmuştum tabi yaş küçük manga ne bilmiyorum dedim allah allah bunlarda mı devmiş yaaww yaptım ama sonra şöyle düşünmüştüm şifldsaişfkmsdşls lan aslında tipleri benziyor ordan esinlenilmiş olabilir demiştim çok güzel masum günlerdi şimdi istesende istemesende spoiler yiyorsun

Top Bottom