Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #1 Attack on Titan | Aksiyon

Aware

80+ Silver
zamanında sadece 1. sezonu varken 4-5 kere izlemiştim internette wallpaperlara bakarken tesadüfen mangada gözüken diğer devleri görünce şok olmuştum tabi yaş küçük manga ne bilmiyorum dedim allah allah bunlarda mı devmiş yaaww yaptım ama sonra şöyle düşünmüştüm şifldsaişfkmsdşls lan aslında tipleri benziyor ordan esinlenilmiş olabilir demiştim çok güzel masum günlerdi şimdi istesende istemesende spoiler yiyorsun
Yedim ben baya artık açıp ben bakıyorum animasyonlu hali daha önemli benim için.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Yedim ben baya artık açıp ben bakıyorum animasyonlu hali daha önemli benim için.
valla spoiler yemeden başyapıt serileri izleyen adam her şeyi yapar
örn; naruto , one piece , death note , aot

Aware

80+ Silver
valla spoiler yemeden başyapıt serileri izleyen adam her şeyi yapar
örn; naruto , one piece , death note , aot
Aynen öyle OP izlemedim geri kalan çoğunda spoiler yedim muhtemelen.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Alıntıyı görüntüle,
Bu tarz tipi olup saçma saçma sesler çıkaran animeler yok daha doğrusu. Diğer izlediklerimde çok tilt olmuştum davranışlarına.
Öyleleri gerçekten tilt. En azından saçma sapan sesler çıkarmayan ve daha küçük boy bir şey (Yine benden uzun galiba 🚬 )
1623876131562.png

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Öyleleri gerçekten tilt. En azından saçma sapan sesler çıkarmayan ve daha küçük boy bir şey (Yine benden uzun galiba 🚬 )
Alıntıyı görüntüle
atma şunu 5-6. sınıfta bütün harem etiketli şeyleri izliyordum bunu tek oturuşta izlemiştim ya hatırladıkça utanıyorum işin garip kısmı bu animede herkes loli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Animem kalmadı bleach mi başlasam
power upları dert etmezsen cok iyi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
atma şunu 5-6. sınıfta bütün harem etiketli şeyleri izliyordum bunu tek oturuşta izlemiştim ya hatırladıkça utanıyorum işin garip kısmı bu animede herkes loli
Forever loli... Ayrıca bu animeye bende tilt oldum yeni bitirdim bari yarıda kesmeselerdi

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran

power upları dert etmezsen cok iyi
sadece anime izlemek istiorum

Forever loli... Ayrıca bu animeye bende tilt oldum yeni bitirdim bari yarıda kesmeselerdi
loli mi bir düşüş yaşadın gözümde...

Top Bottom