Ankartım kule tipi soğutucuyu taşır mı?

Lahana11

80+
Reaksiyon skoru
111
Arkadaşlar biostar 620ms Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 kule tipi soğutucu taşır mı zarar vermez mi anakarta

takarken ram yerine çıkıntıyı getirme ona dikkat ettiğin sürecek sıkıntı olmaz

Anakartların soğutucuları taşımaması gibi bir ihtimal mi var?

Anakartların soğutucuları taşımaması gibi bir ihtimal mi var?
1000006680.webp

Hocam şöyle bi görüntü gördümde benim soğutucuda bundan 😂

mATX anakartları bu yüzden sevmiyorum.

Hangi modeli demiştin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya bide ram aldım hepsi olsunda adam akıllı yapacak bişey yok😂
Bunu demiştim

Herhalde anakartı taktıktan sonrasını diyorsun hım bilemedim. Şu ana kadar anakarta ağırlık yapıpta kıran bozan bir vaka duymadım ama yine de çok ağır olup da germesi iyi olmaz diye düşünüyorum, birde ağırlıkla birlikte genişlik veya yükseklik artabileceği için kasan için de durum iyi olmayabilir. Kapak fln kapanmaz, ramları engeller fln. Sonra bir şey oldum mu rami çıkartıp, bios sıfırlama fln yapamayabilirsin. işlemcine uygun bir şey al. Şimdi düşününce günümüzde artık kartları da sağlamlaştırıyorlar, arkasına steel plate fln hım bu da beni evet olabilme ihtimaline götürüyor.

Bunu demiştim
Tüh ya aldığım sorun çıkartır mı peki anakart matx kasa ATX modele uygunsa anakartı taşır mı yamultur mu 2.rami takabilirmiyim kafamda sorular oluştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhalde anakartı taktıktan sonrasını diyorsun hım bilemedim. Şu ana kadar anakarta ağırlık yapıpta kıran bozan bir vaka duymadım ama yine de çok ağır olup da germesi iyi olmaz diye düşünüyorum, birde ağırlıkla birlikte genişlik veya yükseklik artabileceği için kasan için de durum iyi olmayabilir. Kapak fln kapanmaz, ramları engeller fln. Sonra bir şey oldum mu rami çıkartıp, bios sıfırlama fln yapamayabilirsin. işlemcine uygun bir şey al. Şimdi düşününce günümüzde artık kartları da sağlamlaştırıyorlar, arkasına steel plate fln hım bu da beni evet olabilme ihtimaline götürüyor.
Kasam ATX destekli ama anakartım matx olduğu için böyle bir görüntü olacak gibi sipariş verdim pazartesi elimde olur bi arkadaşın tavsiysi üzerine almıstım forumda bunu al demişti
1000006680.webp

Son düzenleme:
Geri