Ankastre kutusu kablo çektim

memo0667

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar cat 6 kablo alarak kutu içerisinde raglet denilen parçaya taktım internetim geldi hata değeri neden yüksek acaba değerler iyi mi daha önceden telefon kablosu vardı kutuya giren şimdi ise cat 6 aldım daha iyi olması gerekmiyor mu yoksa güzel takamadım mı acaba
IMG_0602.webp

Arkadaşlar cat 6 kablo alarak kutu içerisinde raglet denilen parçaya taktım internetim geldi hata değeri neden yüksek acaba değerler iyi mi daha önceden telefon kablosu vardı kutuya giren şimdi ise cat 6 aldım daha iyi olması gerekmiyor mu yoksa güzel takamadım mı acabaAlıntıyı görüntüle
hocam değerler gayet iyi kopma sorunu yaşatmaz normalde ama bakır olduğu için mahallede hatta yüklenme durumlarında downstreamdan dolayı kopma yaşatabilir

Önemli olan kablonun tel veya cat6 olması değil; kablo kalitesi.
0.5mm bakır tel kablo ile 23 awg bakır cat6 kablo arasında ben bir fark göremedim; denememde. Düz çakılmamış olabilir; bir ihtimal. Ama hat zayıflamanız düşük ve snr iyi.
Hata modem kaynaklıda olabilir; mevcut hız ile ulaşılabilir hız çok yakın veya üstünde olduğunda da hata oranı artabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,666
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri