tayfn35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 803
Link varmi hocamBunun 30 watt çıkışlı olanı da var biraz daha pahalı ama telefon tablet destekliyorsa aradaki farka değeceğini düşünüyorum
Link varmi hocamBunun 30 watt çıkışlı olanı da var biraz daha pahalı ama telefon tablet destekliyorsa aradaki farka değeceğini düşünüyorum
Bu ürün baya güzelmiş
Teşekkürler tavsiye içinBen 900 liraya 30w olanını almıştım ki bence bununda fiyatı gayet güzel. Düşünen varsa alabilir güzel ürün.
çekmecede öyle dururken uzun süre kullanılmadığında şişti kış ayında philips 10k powerbank hiç alakası yok bu powerbankler kronik şişiyor sebep yokkenGüneşin altında bıraktıysa, ısıya maruz kaldıysa normal. İçinde batarya var şişer.
Powerbanki şarja bağlı şekilde kullandıysa yine şişebilir.
Büyük ihtimal onunkine öyle bir şeyler olmuştur.
Şuan en ucuzu 1700tl olmuş.Arkadaşlar baseuslar alınmıyor galiba 30w olan linki var mı?
Kaç w hızlı şarj destekliyor Xiaomi note 8 pro 18w hızlı şarja ihtiyacı oluyorda uyar mı?Ben 1 adet sipariş verdim Baseuslar da kronik şişme olduğundan dolayı tercih etmedim
Hocam selamlar ürün elime ulaştı da güç tuşuna basıp kulağımı yaklaştırınca sinek vızıltısı gibi bir ses var çok az sizde de var mı normal midir ?Ürünü kullanıyorum . Yavaş şarz oluyor powerbank. Ama telefonu hızlı dolduruyor şarzı bence 15W desteğine göre söyledim.
800TL bandında alınabilir bence de. Fazlasına verilmez. Bu fiyatlara da ara ara düşüyor.
@DonanımFikirHocam selamlar ürün elime ulaştı da güç tuşuna basıp kulağımı yaklaştırınca sinek vızıltısı gibi bir ses var çok az sizde de var mı normal midir ?