Neler Yeni

Anker q30 kulaklık birleştiricisi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhabalar arkadaşlar anker q30 kullanıyorum.Arkadaşlarla oyun oynarken laptobuma bluetooth olarak bağlıyorum ama sesi gecikmeli verdiği için problem oluyor bu kulaklığın yanında gelen kabloyu kaybettim.Nasıl bir şey alabilirim acaba hem hoparlörü hemde kulaklığı birleştirmesi için bir şeyde ? Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için tanımlayamadım kusuruma bakmayın.Ucuz bir şey olursa sevinirim bütçem çokta yok 200 300 arası olur gibi max daha ucuzu varsa oda olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu herhangi bir usb dongle ile veya aux kablosuyla laptoba bağlama şansım var mı acaba ?

Son düzenleme:

oEnesQlf

80+ Silver
Merhabalar arkadaşlar anker q30 kullanıyorum.Arkadaşlarla oyun oynarken laptobuma bluetooth olarak bağlıyorum ama sesi gecikmeli verdiği için problem oluyor bu kulaklığın yanında gelen kabloyu kaybettim.Nasıl bir şey alabilirim acaba hem hoparlörü hemde kulaklığı birleştirmesi için bir şeyde ? Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için tanımlayamadım kusuruma bakmayın.Ucuz bir şey olursa sevinirim bütçem çokta yok 200 300 arası olur gibi max daha ucuzu varsa oda olur.

Bunu herhangi bir usb dongle ile veya aux kablosuyla laptoba bağlama şansım var mı acaba ?
Aux kablosuyla bağlayabilirsin ama biraz kaliteli al ucuzlarda ses inceliyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onlar olurda işte hangisini alsam bilmiyorum hoparlörle mikrofonu aynı anda bağlaması lazım o yüzden tek jak kablosuna veya girişe oturması lazım önerirseniz ona göre alıp alamayacağıma bakıcam ondan dedim tam link lazım bana kusuruma bakmazsanız.

bende anker q30 olduğu için problem oluyor

oEnesQlf

80+ Silver

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam onlar olurda işte hangisini alsam bilmiyorum hoparlörle mikrofonu aynı anda bağlaması lazım o yüzden tek jak kablosuna veya girişe oturması lazım önerirseniz ona göre alıp alamayacağıma bakıcam ondan dedim tam link lazım bana kusuruma bakmazsanız.

bende anker q30 olduğu için problem oluyor
Amazon almanyasında iki uçlu olan vardı tek Jack öbür tarafı iki uçlu sanırım o senin işini görür

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Gurkanpiro

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç