AK47
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 820
Selamlar, bu seriye ilk Q10 ile başladım bir süre sonra yetersiz gelmeye başladığından (kardeşim kulaklığa çöktü) Q30'a geçmiştim. Q30 zamanla kafa bandının olduğu bölümden soyulmaya başladı. Bunun önüne geçiliyor aslında izalasyon bantları var fakat onu sipariş etmeden önce de eklem yerlerinden çatlamalar oldu bu yüzden bant işine hiç girişmeden yeni bir modele geçmeyi düşünüyorum. Aklımda başlıkta yazdığım 3 model var aralarında da garip fiyat farkları var hangisi iyi hangisi kötü pek araştırmaya fırsatım olmadı yoğunluktan bir ara detaylı araştıracağım ama öncesinde bu modellerden birini kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim. Veya daha önce bahsettiğim modelleri araştırmış olanlar da bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
Genel olarak bilgisayarda kullanacağım. Müzik, oyun vs. Fps oyunlarında da Q30 kullanıyordum bilgisayarda gayet memnundum çok rahat ses kasılıyor vs o yüzden oyuncu kulaklığı düşünmüyorum. Harici olarak mikrofonum var zaten. Sizce hangisi neden alınmalı?
Genel olarak bilgisayarda kullanacağım. Müzik, oyun vs. Fps oyunlarında da Q30 kullanıyordum bilgisayarda gayet memnundum çok rahat ses kasılıyor vs o yüzden oyuncu kulaklığı düşünmüyorum. Harici olarak mikrofonum var zaten. Sizce hangisi neden alınmalı?