Kupon tanımlandı diyor ama kupon falan yok.
Para iadesi hepsipay a yapıldığı için nays %10 iadesi karttan geri alınmıyor bide 25 TL kazı kazandan verdiydi tek tesellim bunlar
Bakalım thh den ne yanıt gelicek.
"airfryer olayında thh satıcıyı haklı bulmuştu sanırım." demişsiniz bende alıcı da haklı bulduğundan bahsettim."thh süresi 3 ay sürdüğü için uğraşmaya değmeyebilir." demişsiniz şimdi de "Nereye başvurmak istersen başvur , istersen cimere şikayet et yani." diyorsun.
Yetmiyor bir de istatistikçi gibi %90-%10 veri veriyorsun? Yetmiyor bir de toksik diyorsun aynaya bak biraz..
Bu arkadaşla kmuhattap olmaya değmez boşver hocam , biz en azından denedik. Arkadaş haklı bu arada THH de fatura istiyor , ama bu durumlar için ücret iadesini istememeyle alakalı bir başvuru şekli var. Arkadaş çok toxic olduğundan yardım etmeye değeceğini sanmıyorum , tartışmayı bile bilmiyor kendisi %90 a %10 bile değildir bu arada o airfryerin oranı ben bizzat kendim konuyu okudum , yine umutsuzluğa kapılma diye bol keseden söyledim istatistiği.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada airfryer olayında eğer alıcının haklı bulunduğu bir durum varsa emsal niteliği taşır o zaman herkes airfryerini alırdı hocam. Ama twitterde bile o olayla alakalı emsal karar olmasına rağmen migrosun açtığı davayı kaybeden birsürü insan var. Gerçekten uğraşmak istiyorsan uğraş ama değmeyebilir dediğim için topa tutulmanın manası yok Görünen köy kılavuz istemiyor.
Bu arkadaşla kmuhattap olmaya değmez boşver hocam , biz en azından denedik. Arkadaş haklı bu arada THH de fatura istiyor , ama bu durumlar için ücret iadesini istememeyle alakalı bir başvuru şekli var. Arkadaş çok toxic olduğundan yardım etmeye değeceğini sanmıyorum , tartışmayı bile bilmiyor kendisi %90 a %10 bile değildir bu arada o airfryerin oranı ben bizzat kendim konuyu okudum , yine umutsuzluğa kapılma diye bol keseden söyledim istatistiği.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada airfryer olayında eğer alıcının haklı bulunduğu bir durum varsa emsal niteliği taşır o zaman herkes airfryerini alırdı hocam. Ama twitterde bile o olayla alakalı emsal karar olmasına rağmen migrosun açtığı davayı kaybeden birsürü insan var. Gerçekten uğraşmak istiyorsan uğraş ama değmeyebilir dediğim için topa tutulmanın manası yok Görünen köy kılavuz istemiyor.
Vakit kaybı hocam faturası olmadığı halde kazanabileceğini sanıyor ***** hadi faturası olanları ref gösterdi diyelim sen sadece ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini onayladın elinde bi fatura yok ne kadar uğraşırsan uğraş boş
Kupon tanımlandı diyor ama kupon falan yok.
Para iadesi hepsipay a yapıldığı için nays %10 iadesi karttan geri alınmıyor bide 25 TL kazı kazandan verdiydi tek tesellim bunlar
Bakalım thh den ne yanıt gelicek.
Parayı hepsipay den çekmeyi diyorsan daha hiç denemedim nasıl olsa kullanırım birgün deyip orda bırakıyorum.
Ürünü iptal olan arkadaşlar kuponları kontrol etsinler alt limitsiz 150 tl bide 20 tl kupon gelmiş bana.
Kuponu kullanmak için önce ürünü sepetinize ekleyin sonra kuponlarım kısmına gidip kuponu bulun ürünlere git yazısına basınca indirim görünüyor.