Neler Yeni

(Anket) Da sistemi beğendiniz mi ?

Daha sistemi beğendiniz mi ?

• Beğendim.

• Beğenmedim.

• Daha iyi olabilirdi.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Sistem gayet güzel, fiyatına göre zaten şuan da en iyisi ona kimse laf edemez karşı çıkarım.
Ancak şöyle bir şey de var Abdullah abi daha büyük daha iyi indirimler yapıyordu genelde sistemlerde, büyük ihtimalle herkes ondan dolayı biraz daha iyi olabilirdi dedi.
Mesela 5500XT yerine bi 1660S olsa herkes harika daha iyisi olamaz felan derdi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sistem gayet güzel, fiyatına göre zaten şuan da en iyisi ona kimse laf edemez karşı çıkarım.
Ancak şöyle bir şey de var Abdullah abi daha büyük daha iyi indirimler yapıyordu genelde sistemlerde, büyük ihtimalle herkes ondan dolayı biraz daha iyi olabilirdi dedi.
Mesela 5500XT yerine bi 1660S olsa herkes harika daha iyisi olamaz felan derdi.
1660S' i o bütçeye sığdırmak imkansız. 5500XT 8GB kaliteli modellerden. Sistem KALİTE/Fiyat/Performans zaten. Yoksa Abdullah abi de akıl etmiştir daha düşük markalarla çalışmayı.

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
1660S' i o bütçeye sığdırmak imkansız. 5500XT 8GB kaliteli modellerden. Sistem KALİTE/Fiyat/Performans zaten. Yoksa Abdullah abi de akıl etmiştir daha düşük markalarla çalışmayı.
5k ya hadi 1660s modelini yükseltirsin 5100-5200 seviyelerine toplanır normalde 5k olur ama ekran kartı 1 fan

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben zaten sistem çok iyi diyorum, kalite fiyat performans odaklı kurulduğu belli lafım yok.
Ancak f/p odaklı kurulup sıkı bi anlaşma yaparak 1660S ile de kurulurdu.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben zaten sistem çok iyi diyorum, kalite fiyat performans odaklı kurulduğu belli lafım yok.
Ancak f/p odaklı kurulup sıkı bi anlaşma yaparak 1660S ile de kurulurdu.
Bu kadar kasmayın arkadaşlar bugün bu tarihle en iyi sistem budur yapan yapsaydı. Sistemde kullandığım SSD'nin bile saniyede 2.5GB okuması var kendime kurar gibi sistem kurup yine de en iyi fiyatı çıkartıyorum. Ortalıkta +500 zamlı sistemleri çatır çatır "indirimli size süper pc yaptık diye" sunanlara ses çıkartın Abdullah kardeşiniz abiniz her sistemiyle zaten ne kadar sistemlerine özen gösterdiğini artık fazlasıyla kanıtladığını düşünüyorum. Merak etmeyin kendi kullanmayacağım sistemi size hiçbir zaman sunmam. Sevgiler

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu kadar kasmayın arkadaşlar bugün bu tarihle en iyi sistem budur yapan yapsaydı. Sistemde kullandığım SSD'nin bile saniyede 2.5GB okuması var kendime kurar gibi sistem kurup yine de en iyi fiyatı çıkartıyorum. Ortalıkta +500 zamlı sistemleri çatır çatır "indirimli size süper PC yaptık diye" sunanlara ses çıkartın Abdullah kardeşiniz abiniz her sistemiyle zaten ne kadar sistemlerine özen gösterdiğini artık fazlasıyla kanıtladığını düşünüyorum. Merak etmeyin kendi kullanmayacağım sistemi size hiçbir zaman sunmam. Sevgiler
Haklısın abi sistem zaten gayet kaliteli ve gerçek bir indirime sahip eline emeğine sağlık. İşini hakkıyla yapan herkesin arkasında durur savunurum. İndirimli oyuncu PC diye sistem çıkartan aslında tek tek toplanınca herhangi bir indirimin olmadığını görebiliyoruz fakat işte ordaki tek sıkıntı da fanboy arkadaşlar. Ölümüne savunuyolar ne yapsalar savunuyolar.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bu kadar kasmayın arkadaşlar bugün bu tarihle en iyi sistem budur yapan yapsaydı. Sistemde kullandığım SSD'nin bile saniyede 2.5GB okuması var kendime kurar gibi sistem kurup yine de en iyi fiyatı çıkartıyorum. Ortalıkta +500 zamlı sistemleri çatır çatır "indirimli size süper PC yaptık diye" sunanlara ses çıkartın Abdullah kardeşiniz abiniz her sistemiyle zaten ne kadar sistemlerine özen gösterdiğini artık fazlasıyla kanıtladığını düşünüyorum. Merak etmeyin kendi kullanmayacağım sistemi size hiçbir zaman sunmam. Sevgiler
Ellerine saglık.
Daha iyisini yapan yapsın da izleyelim :D 👑

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Sistem mükemel olmuş tek tek fiyatlarına bakdım 5447 tl e zor toplanıyor.

Top Bottom