Toxpox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 32
- Reaksiyon skoru
- 12,785
Nasi yani ikimiz olsak Crazy'e mi verecektin?
Nasi yani ikimiz olsak Crazy'e mi verecektin?
Mod'luk başka dostluk başka .Vesemir bunu beğenmedi
Bilemedim, suyu bulandırmaNasi yani ikimiz olsak Crazy'e mi verecektin?![]()
Biraz boş yapma beBu konuyu çok uzatmayın bence.
Sırf @Toxpox 'a Turbox dediniz veya Toybox dediniz diye niye banlasın?
Herkes ''banlama abi n'olur'' yazmış. Rahat olun biraz.
Şşşş duyar kasıcak bir yerdenŞakalaşıyoruz bwoah.
Bana boş yapma diyorsunuz konu baştan aşşağı boş bir konu.Biraz boş yapma be
her şeye duyar kasıyorsun ya bu beni güldüyorBana boş yapma diyorsunuz konu baştan aşşağı boş bir konu.
Moderatörler bile aralarında boş boş muhabbet yapıp eğleniyor (Eğlencenize lafım yok bu arada. Arada bir eğlenmenize hiç bir lafım yok.)
Daha gelip bana ''Boş yapma ya'' demeniz hiç mantıklı gelmedi.
@Spatula -Ğ- bu laf sana geldi ustaBana boş yapma diyorsunuz konu baştan aşşağı boş bir konu.
Moderatörler bile aralarında boş boş muhabbet yapıp eğleniyor (Eğlencenize lafım yok bu arada. Arada bir eğlenmenize hiç bir lafım yok.)
Ben de duyar kasarak eğleniyorum desem komik olur ama evet. Duyar kasınca millete laf atınca mutlu olmuyorum değil.her şeye duyar kasıyorsun ya bu beni güldüyor![]()
Boş konuysa gidebilirsin, seni burda tutan yok. Ayrıca tartışma başlatmayın diyorsunuz sen başlatıyorsun ayri bir konu o daBana boş yapma diyorsunuz konu baştan aşşağı boş bir konu.
Ben boş yapmayın dediğimi hatırlamıyorum.Boş konuysa gidebilirsin, seni burda tutan yok. Ayrıca tartışma başlatmayın diyorsunuz sen başlatıyorsun ayri bir konu o da![]()