Neler Yeni

Anlamsız Fps ve Yavaşlama Sorunu

Berkin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkin
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 6 ay önce bir bilgisayar aldım ve 4 ay sonra sıkıntı çıkarmaya başladı fps gereksiz düşük bilgisayar yavaş donuyor mavi ekran hatası adlım gtadayken ve işletim sistemi zarar gördü galiba çünkü işletim sistemi yok ya da disk te bir sorun var yazısı alıyorum biosa girerek onu halledip bilgisayarı açabiliyorum. Rust,gta ve diğer oyunlardafps sıkıntısı yaşıyorum rustta saçma bir şekilde fps düşüyor benden daha kötü sistemi olan arkadaşım bile benden fazla fps alıyor fps düşüşü yaşamıyor çözümü nedir?

Sistemim
Ekran kartı: Gigabyte rtx 2060 oc 6gb gddr6
İşlemci: AMD ryzen 3600 6 çekirdek
RAM: 16 gb g.skill ripjaws (tam bilmiyorum)
SSD: XPG 500gb rgb (tam ismini bilmiyorum)
Ana kart: Gigabyte b450m s2h

Çözümünü bilen kişi veya bilmese de yardımcı olmaya çalışan kişiler için şimdiden çok teşekkür ederim çok can sıkıcı bir hata hiç bir oyundan zevk alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

(NOT: Bu soruyu 2 kere atmış olabilirim ama ilk yazdığımı hiç bir yerde göremedim herhalde gitmedi diye şimdi tekrar atıyorum)

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Psu kaynağı yetersiz kalıyor olabilir. Başka bir bilgim / fikrim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 6 ay önce bir bilgisayar aldım ve 4 ay sonra sıkıntı çıkarmaya başladı fps gereksiz düşük bilgisayar yavaş donuyor mavi ekran hatası adlım gtadayken ve işletim sistemi zarar gördü galiba çünkü işletim sistemi yok ya da disk te bir sorun var yazısı alıyorum biosa girerek onu halledip bilgisayarı açabiliyorum. Rust,gta ve diğer oyunlardafps sıkıntısı yaşıyorum rustta saçma bir şekilde fps düşüyor benden daha kötü sistemi olan arkadaşım bile benden fazla fps alıyor fps düşüşü yaşamıyor çözümü nedir?

Sistemim
Ekran kartı: Gigabyte rtx 2060 oc 6gb gddr6
İşlemci: AMD ryzen 3600 6 çekirdek
RAM: 16 gb g.skill ripjaws (tam bilmiyorum)
SSD: XPG 500gb rgb (tam ismini bilmiyorum)
Ana kart: Gigabyte b450m s2h

Çözümünü bilen kişi veya bilmese de yardımcı olmaya çalışan kişiler için şimdiden çok teşekkür ederim çok can sıkıcı bir hata hiç bir oyundan zevk alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

(NOT: Bu soruyu 2 kere atmış olabilirim ama ilk yazdığımı hiç bir yerde göremedim herhalde gitmedi diye şimdi tekrar atıyorum)
Temiz kurulum ve Driver güncellemesi deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,727
Üyeler
167,545
Son üye
liang222
Top Bottom