Neler Yeni

Öneri Anne telefonu önerisi

nixon52

80+
Reaksiyon skoru
73
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar anneme telefon bakıyorum bütçe Max 10-15 ama daha uyguna öneri olursa sevinirim kardeşim üniversite okuyor indirim felan oluyor mu

evet kardeşin almadıysa vergi iadesi kanunundan yararlanıp alabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redmi 13 redmi 14c ler oluyordu sanki diye hatırlıyorum 9500 altında çoğu telefon oluyor zaten

A35. Anne telefonu değil ama normal telefon bu.
A16 nasıl sizce

redmi 13 redmi 14c ler oluyordu sanki diye hatırlıyorum 9500 altında çoğu telefon oluyor zaten
Teşekkür ederim araştırayım detaylı olarak

Gündelik işlerini halletsin, alo desin yeter kafasındaysan 2. elde alabilirim dersen bence iphone al hocam. Androidi bırakmak istemiyordu (alıştığı şeyden kolay vazgeçen biri değil) şimdi iyi ki aldın diyo. Yenilenmişte alabilirsin ama bazıları bir süre sonra saçma sorunlar çıkartabiliyor. İş yerinden iphone x vermişlerdi yenilenmiş hala sorunsuz ama hepsi sorunsuz diye bir şey yok. 2. el temiz almak daha mantıklı.

Sim kart da öğrenci nin adına kayıtlı olması gerekiyormuş anladığım kadarıyla çok uğraştırıcı iş vergi iadesi 😂

Alabilirsen infinix modellerine bak note 30 ve üstü güzel telefonlar

a16-35 bakabilirsin ikiside yetecektir. eğer düşünürsen nothing phone 1 de bakabilirsiniz bence fp bir telefon ama anneniz beğenir mi bilemem biraz farklı bir cihaz çünkü. ben alacak olsam nothing phone 1 alırdım.

Bu kampanyadan yararlanarak Samsung A16 alabilirsin.

Bu kampanyadan yararlanarak Samsung A16 alabilirsin.
büyük ihtimalle bunu alacağım hocam ek olarak iyzico ile alırsam ilk alışverişe 300 kampanya varmış samsung için ordan da 500 verirse baya avantajlı olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,700
Üyeler
173,242
Son üye
bugra5767
Geri