Akrabalarından birisinin yaşadığı bir deneyimden ötürü ailenin seni çok istediğin bir şeyden uzaklaştırsa ve onu yapmana engel olsa kendine ailemi dinlemeliyim der miydin? Boş konuşmaaileni dinle evlat
dostum motor kullanmak çok hevesli bir şey ama 2 günlük heves uğruna hayatından olmaya değmez. Kendi canını düşünmüyor olabilirsin ama emin ol ailen seni önemsediği için söylüyor. Ayrıca çok dikkatli bir sürücü de olabilirsin ama trafikte kural tanımayan, haklılık tanımadan sataşan tabiri caizse hayvan gibi araç kullanan insanlar var. bunları da düşünmek gerekEhliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek
kaaleye alinmayacak kadar gereksiz bir israfsin blockAkrabalarından birisinin yaşadığı bir deneyimden ötürü ailenin seni çok istediğin bir şeyden uzaklaştırsa ve onu yapmana engel olsa kendine ailemi dinlemeliyim der miydin? Boş konuşma
Akraba durumuyla pek alakası olduğunu düşünmüyorum ailesi sadece önemsediği için uzaklaştırmaya çalışıyor ve haklılar da özellikle Türkiye'de trafikteki öküzler göz önüne alındığında motor kullanmak akıllıca sayılmaz istediğin kadar dikkatli sürsen de tek bir araba sürtmesiyle ölebilirsin. Burası İsviçre değil TürkiyeAkrabalarından birisinin yaşadığı bir deneyimden ötürü ailenin seni çok istediğin bir şeyden uzaklaştırsa ve onu yapmana engel olsa kendine ailemi dinlemeliyim der miydin? Boş konuşma
Edemezsin dostum özellikle aileler motor konusunda çok katıdır tek yapabileceğin şey kimseyi dinlemeyip motoru alıp garajına koymak olur ama ondan sonra sonuçları ne olur bilemem o biraz da ailene bağlı.Ehliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek
Etmezler denendi onaylandı.Kanka kuzenim gitti yani hiç arabayla alakası yok gitti biraz da arkasına baktı bir iki saniye boyunca gitti direğe çarptı bacağını falan yardı geçen dedim bir tanıdığımız dümdüz yolda giderken kassızdı araba önüne kırdı öldü oracıkta. ben kendime güveniyorum yani becerikli bir insan olduğumu düşünüyorum yani bir sıkıntı yaşamam Allah'ın izniyle ama haklısınız ama motorun tadı da bir başka yani bilen bilir param olsa gidip alacağım 1000 cc bir alırım ama param yok o yüzden ailemden yardım istiyorum etmiyorlar
İkna etmene gerek yok paran varsa git motorunu al kullan para yoksa uğraşma zatenEhliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek