Neler Yeni

Annem ve babam motora karşı motor almak istiyorum ne yapabilirim

EsdeathSama

80+ Bronze
Almak için ısrarcı olduğunu göster. Paranın yarısını ortaya koy veya direkt kendi paranla al. Kendin katkı yaparsan hiçbir şey diyemezler.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
aileni dinle evlat
Akrabalarından birisinin yaşadığı bir deneyimden ötürü ailenin seni çok istediğin bir şeyden uzaklaştırsa ve onu yapmana engel olsa kendine ailemi dinlemeliyim der miydin? Boş konuşma :D

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Ehliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek
dostum motor kullanmak çok hevesli bir şey ama 2 günlük heves uğruna hayatından olmaya değmez. Kendi canını düşünmüyor olabilirsin ama emin ol ailen seni önemsediği için söylüyor. Ayrıca çok dikkatli bir sürücü de olabilirsin ama trafikte kural tanımayan, haklılık tanımadan sataşan tabiri caizse hayvan gibi araç kullanan insanlar var. bunları da düşünmek gerek

Knispel

80+ Bronze
Akrabalarından birisinin yaşadığı bir deneyimden ötürü ailenin seni çok istediğin bir şeyden uzaklaştırsa ve onu yapmana engel olsa kendine ailemi dinlemeliyim der miydin? Boş konuşma :D
Akraba durumuyla pek alakası olduğunu düşünmüyorum ailesi sadece önemsediği için uzaklaştırmaya çalışıyor ve haklılar da özellikle Türkiye'de trafikteki öküzler göz önüne alındığında motor kullanmak akıllıca sayılmaz istediğin kadar dikkatli sürsen de tek bir araba sürtmesiyle ölebilirsin. Burası İsviçre değil Türkiye :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ehliyeti aldım ama ailem motor almama izin vermiyor akrabalarımdan biri kaza geçirdi nasıl onları ikna edebilirim acil destek
Edemezsin dostum özellikle aileler motor konusunda çok katıdır tek yapabileceğin şey kimseyi dinlemeyip motoru alıp garajına koymak olur ama ondan sonra sonuçları ne olur bilemem o biraz da ailene bağlı.

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
crcyle mert
Kanka kuzenim gitti yani hiç arabayla alakası yok gitti biraz da arkasına baktı bir iki saniye boyunca gitti direğe çarptı bacağını falan yardı geçen dedim bir tanıdığımız dümdüz yolda giderken kassızdı araba önüne kırdı öldü oracıkta. ben kendime güveniyorum yani becerikli bir insan olduğumu düşünüyorum yani bir sıkıntı yaşamam Allah'ın izniyle ama haklısınız ama motorun tadı da bir başka yani bilen bilir param olsa gidip alacağım 1000 cc bir alırım ama param yok o yüzden ailemden yardım istiyorum etmiyorlar

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kanka kuzenim gitti yani hiç arabayla alakası yok gitti biraz da arkasına baktı bir iki saniye boyunca gitti direğe çarptı bacağını falan yardı geçen dedim bir tanıdığımız dümdüz yolda giderken kassızdı araba önüne kırdı öldü oracıkta. ben kendime güveniyorum yani becerikli bir insan olduğumu düşünüyorum yani bir sıkıntı yaşamam Allah'ın izniyle ama haklısınız ama motorun tadı da bir başka yani bilen bilir param olsa gidip alacağım 1000 cc bir alırım ama param yok o yüzden ailemden yardım istiyorum etmiyorlar
Etmezler denendi onaylandı.
ya kendin kazanıp alıcaksın.
Ya kendin kazanıp alıcaksın.
başka seçeneğin yok.

Tokuchi77

80+ Bronze
O zaman şanslısın. Ailen seni seviyor demektir.

Top Bottom