Neler Yeni

Annemi odama ethernet kablosu çekmek için nasıl ikna ederim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Batuhan
Odamda modem girişi yok derken?
IMG20200613110526.jpg

Modemi salonda bu girişlere taktılar. Benim odamda da bu girişlerden yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Router al bir tane.
Range Extender da aldım, fakat Wi-Fi kartı artık ölü olduğu için, düzenli şekilde kopma yaşıyorum.

kardeşim ilk önce nedenini öğren kablo kirliliğinden kızıyorsa kablo kanalları var hiç belli bile olmaz öyle yap olmadı modemi sök tak odana wi fi ile oyun oynanmaz
Modemi odama takmamam da, kablo kanalları işini soracağım, dediğiniz gibi Wi-Fi ile oyun oynanmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafa Arıyer
Alıntıyı görüntüle
Modemi salonda bu girişlere taktılar. Benim odamda da bu girişlerden yok.

Range Extender da aldım, fakat Wi-Fi kartı artık ölü olduğu için, düzenli şekilde kopma yaşıyorum.

Modemi odama takmamam da, kablo kanalları işini soracağım, dediğiniz gibi Wi-Fi ile oyun oynanmaz.
odanda duvarın içinde vardır elektrik tehsisatının içinden geçiyor o kablolar sende oradan çek odana annene söyle internet kullanamdığını benim odamdaki kablo kadar kötü durmaz prizler filan bozulmuş ana hattan çektim kabloyu yinede sen modemi almaya çalış kablo ile kayıp olucaktır

106410

80+ Silver
Router alıp Wifi ile bağlanmayacaksın. Routeri çok göze batmayacak sinyali iyi alan bir yere koyacaksın ve routerden kablo çekeceksin. Bir diğer seçenek de güçlü bir Wifi kartı almak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Batuhan
Router alıp Wifi ile bağlanmayacaksın. Routeri çok göze batmayacak sinyali iyi alan bir yere koyacaksın ve routerden kablo çekeceksin. Bir diğer seçenek de güçlü bir Wifi kartı almak.
Notebook'umun Wi-Fi kartı maalesef anakarta lehimli. Zarla zorla o kabloyu odaya çektireceğim.

Top Bottom