Annesiyle babası sürekli kavga eden var mı?

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
normalde böyle bi konu acmazdım ama cidden cok sinirlendim şuan biraz kafam dağılsın diye açtım babam iyice kafayı yedi annemden utanıyor mu bilmiyorum ama kadına hep bağırıyo hiçbir zaman aile gibi olmadık zaten hiç ailecek bi yere gitmedik hep akrabaların bizi davet etmesiyle annem kardeşim ve ben giderdik babam hiç bizimle gelmezdi hala da gelmiyor bizden utanıyor mu anlamadım kafam dağılsın diye açtım konuyu kusura bakmayın

erkeksen eğer babanin bu davranışlarını büyüdüğün zaman tekrar etmemeye özen göster, normalde erkek çocuklar babalarını örnek alırlar ama kendimdende biliyorum bizim durumda örnek almamayıp tersini yapmak daha iyi

erkeksen eğer babanin bu davranışlarını büyüdüğün zaman tekrar etmemeye özen göster, normalde erkek çocuklar babalarını örnek alırlar ama kendimdende biliyorum bizim durumda örnek almamayıp tersini yapmak daha iyi
Asla öyle birisi olmicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada bizdede oluyor ama sürekli olması tabii ki saçma anlaşamıyolarsa ayrılsınlar
Annem bizim için boşanmıyor babam iyice kafayı yedi yani psikolojisi bozuk gibi davranıyor olur olmadık herşeye bağırıyor bi gün sinirlenirsem çok fena dövücem

Babanın babası sağsa oğluna adamlık öğret falan de. Elinden başka bir şey gelmez, baban gelmeden mutluysanız gelmesin önemli değil boşa gölgesi yeter demiyorlar. Ama evde sıkıntı çoksa dedenle görüş ya da büyük amcan varsa.

Tutup kavga edersen komple sıyırır.

Babanın babası sağsa oğluna adamlık öğret falan de. Elinden başka bir şey gelmez, baban gelmeden mutluysanız gelmesin önemli değil boşa gölgesi yeter demiyorlar. Ama evde sıkıntı çoksa dedenle görüş ya da büyük amcan varsa.

Yok kanka adamla hiç baba oğul gibi beraber gezemedik şakalaşamadım bile adam gibi sarılıp öpmedi yani öptüğü sayı bile 5 i geçmemiştir kanka adamdan sevgi istiyorum başka bişey istemiyorum böyle olursa ya ben sakat edicem ya da kendisi kafayı yicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylemeyi unutmuşum amcam yok dedemde sağ dedeme söylesem beni ciddiye almaz

Annem bizim için boşanmıyor babam iyice kafayı yedi yani psikolojisi bozuk gibi davranıyor olur olmadık herşeye bağırıyor bi gün sinirlenirsem çok fena dövücem
Çocukluk çağından çıktıysanız hatta çocuksanızda yaşınız fazla küçük değilse boşanmalarında hiç bi sorun olmaz küçükte olsanız genede çekilmez sürekli

Çocukluk çağından çıktıysanız hatta çocuksanızda yaşınız fazla küçük değilse boşanmalarında hiç bi sorun olmaz küçükte olsanız genede çekilmez sürekli
Kanka her zaman bu şiddette kavga olmuyo yaşımız ben 17 yaşındayım kardeşim 13 yaşında küçükte değiliz ama boşanınca olan çocuklara olduğu için annem korkuyo psikolojimiz bozulursa diye bu akşam şiddetliydi biraz babam dövmüyor ama çok agresif birisi annemin ağlamasına da dayanamıyorum artık annem sadece gezmek istiyor onuda 18 yaşına girince ehliyeti alıp gezdiricem zaten o yüzden babama ihtiyaç yok artık dedim annemin kurtuluş bileti benmişim gibi bişey oldu yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri