Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
@Prmy ve ben çıkarırız, sorun yok.Şu RDR2 yaması çıksaydı çok ses getirecekti ama olmadı. Şahsen o yama bana RDR2'yi aldırabilirdi.
@Prmy ve ben çıkarırız, sorun yok.Şu RDR2 yaması çıksaydı çok ses getirecekti ama olmadı. Şahsen o yama bana RDR2'yi aldırabilirdi.
Çıktı bile .@Prmy ve ben çıkarırız, sorun yok.
merhaba rica etsem hala üyeliğiniz varsa bana hadesin türkçe yamasını atabilirmisiniz ?Selamlar.
Birkaç sefer karşılaştığım bu Anonymous Çeviri ekibi kendisini aldırttı.
Neden aldım?
- Çeviriler düzgün. Sadece metin üzerinden değil, oyunda hangi anlamda kullanıldığına göre çevriliyor.
- Yamaları düzgün çalışıyor. Herhangi bir virüs vs. bulaşma riski yok.
- Yeni çıkan oyunlara veya Epic Games üzerinden verilen çok istenilen oyunları hemen çeviriyorlar.
(Star Wars Battlefront II buna örnek.)
- Kendilerine ait gayet hoş, kullanımı basit bir programı var. Yamayı kurmakta dahil gerçekten kolay.
Oldukça fazla oyunu çeviriyorlar ve program üzerinde gelecek olan çevirileri görebiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Ücreti ne kadar?
Aylık ödeme yöntemiyle çalışan bir sistemleri var.
Aylık 18 TL ödüyoruz ve içindeki tüm yamaları 1 ay boyunca kullanabiliyoruz.
Peki alınır mı?
Bence alınır.
Bildiğiniz üzere birçok büyük yapımlarda Türkçe yama bulunmuyor.
İngilizce bilmiyor veya çok iyi bilmiyoruz. (İngilizce bilenler almasın zaten.)
Oyunları Türkçe oynamak daha bir zevkli oluyor bana göre. Tabii bu sizin bileceğiniz iş.
Ellerinden geldiğince yeni çıkan oyunlara ağırlık veriyorlar.
Şimdi yeni çıkan Hitman 3 oyununu çevirmeye başlayacaklar.
Ekstra
İçindeki tüm yamalar ücretli değil. Bazı oyunların yamaları ücretsiz şekilde kullanılabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Detaylı olarak incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.
Yine de son karar sizin.
Ben Türkçe yamanın parayla satılmasına karşı değilim.
Çünkü ortada çalışan bir ekip var ve bu işe zaman harcıyorlar.
Tek bir oyuna vermiyoruz bu ücreti içinde bulunan 24 tane yamaya veriyoruz. (Dahası yolda.)
İyi günler dilerim.
Kuralları okuyun;merhaba rica etsem hala üyeliğiniz varsa bana hadesin türkçe yamasını atabilirmisiniz ?
bir şey soracağım orda Call Of Duty Black Ops 2 nin türkçe yaması var mı
paralı yaCall Of Duty Black Ops 2 Türkçe Yama - %100 | Anonymous Çeviri
Call Of Duty Black Ops 2, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Alıyorlardır.buradaki çevirmenler para alıyor mu ?
Maalesef hayır.merhaba rica etsem hala üyeliğiniz varsa bana hadesin türkçe yamasını atabilirmisiniz ?
Olay neŞu RDR2 yaması çıksaydı çok ses getirecekti ama olmadı. Şahsen o yama bana RDR2'yi aldırabilirdi.
Ben de onu anlamıyorum. Bir yama için 18 TL istenmiyor ki.18 TL'ye pahalı diyen var. 18 TL'ye market poşetinin 5'de 1'ini dolduramazsınız pahalı diyorsunuz. Oyunlara 300-500 verirken iyi ama.