Neler Yeni

ANTEC HCG VS DELTA GPS

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,323
İsim
Bilal Tepe
(2400tl 2.el)

Sizce hangi ürün daha iyi hangisi alınmalı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Erdem Arslan
@Bilal539

Ya kimse yardımcı olmayacak mi kimse bilmiyormu

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
nk

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,323
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna bakmış mıydınız

Eve tlakin bütçem Max 3k sıfır superflow leadex 3 buldum nasıldir herkes evga uretimi süper yazmış

1213080578

İlan no

Eve tlakin bütçem Max 3k sıfır superflow leadex 3 buldum nasıldir herkes evga uretimi süper yazmış

1213080578

İlan no
ANTEC HCG ile aynı imiş ve sıfır gerçi yurtdışı lakin antece eş değer 2400e ANTEC mi almak mantıklı 3k ya superflower mi ?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
nk

1213080578

İlan no

ANTEC HCG ile aynı imiş ve sıfır gerçi yurtdışı lakin antece eş değer 2400e ANTEC mi almak mantıklı 3k ya superflower mi ?
Antec 0 mı hocam TR ürünü mü

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,323
İsim
Bilal Tepe
Antec 0 mı hocam TR ürünü mü
Satıcı arkadaş dediki sistemde geldi parçaları sattık faturası yok lakin test edebilirsin sikintisiz dedi haricinde superflow attığım ürün hiç acilmamis

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,952
İsim
Emir

700w skntı olur mu sizin icin?
Antec olan guzelmis fakat faturali olsa daha iyi.2.elde ekran karti harici cok mantikli bulmuyorum

Delta icin detayli bir inceleme buldum.Umarim isinize yarar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,323
İsim
Bilal Tepe

700w skntı olur mu sizin icin?
Antec olan guzelmis fakat faturali olsa daha iyi.2.elde ekran karti harici cok mantikli bulmuyorum

Delta icin detayli bir inceleme buldum.Umarim isinize yarar
İncelemeye baktığımda çok iyi demiş ama emin olamadım süper flower modüler ANTEC ucuz napsam

ThE LoSt

80+ Gold
(2400tl 2.el)

Sizce hangi ürün daha iyi hangisi alınmalı ?

@Erdem Arslan
@Bilal539

Ya kimse yardımcı olmayacak mi kimse bilmiyormu
2.e l psu ya bulaşmayın hiç kaliteli bile olsa alttaki model ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görür.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,323
İsim
Bilal Tepe

ThE LoSt

80+ Gold
750w olmaz ayrıca delta olan sıfır superflow olan da sıfır
Sarı siteden verilen ilan no mesajını gözden kaçırmışım 2. el olarak antec ürünü kast etmiştim.
Sarı sitedeki ürüne gelirsek vaktinde firmanın evga ile işbirliği bile vardı full japon kapasitör değil lakin Japon ve Tayvan üretim karma bir kapasitör düzenine sahip mosfet seçimi de üst seviye cihazlarda gördüğümüz Infineon kullanıyor kabaca derlersek 2. el satılan antec hgc 850 ile benzer ürün yine Türkiye pazarında popüler olan rm850 2019 modeli denk bir performansa sahip diyebiliriz sıfır kutu olduğu da düşünülerek tercih edilebilir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,323
İsim
Bilal Tepe
Sarı siteden verilen ilan no mesajını gözden kaçırmışım 2. el olarak antec ürünü kast etmiştim.
Sarı sitedeki ürüne gelirsek vaktinde firmanın evga ile işbirliği bile vardı full japon kapasitör değil lakin Japon ve Tayvan üretim karma bir kapasitör düzenine sahip mosfet seçimi de üst seviye cihazlarda gördüğümüz Infineon kullanıyor kabaca derlersek 2. el satılan antec hgc 850 ile benzer ürün yine Türkiye pazarında popüler olan rm850 2019 modeli denk bir performansa sahip diyebiliriz sıfır kutu olduğu da düşünülerek tercih edilebilir.
Evet o yüzden superflow sıfır olduğu için daha mnatikli kaldı gözümde haricinde sama ürünü olan powerboostun marka basmış halı olan warrior 1000w 2150ye alınır mı sizce yoksa az daha ekle git superflow delta mi al dersin

ThE LoSt

80+ Gold
Evet o yüzden superflow sıfır olduğu için daha mnatikli kaldı gözümde haricinde sama ürünü olan powerboostun marka basmış halı olan warrior 1000w 2150ye alınır mı sizce yoksa az daha ekle git superflow delta mi al dersin
Yüksek w çözümlerine gerek yok kabaca şuanda ne kullanırsanız kullanın 750-80w arası orta halli bir güç kaynağı işinizi fazlasıyla görecektir. Sarı sitedeki ürün ise kendini vakti zamanında kanıtlamış yine 2019 model güncel bir üründür kullanılmamış olması da avantajınız olur bu ürün üzerinde yoğunlaşın derim.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,323
İsim
Bilal Tepe
Yüksek w çözümlerine gerek yok kabaca şuanda ne kullanırsanız kullanın 750-80w arası orta halli bir güç kaynağı işinizi fazlasıyla görecektir. Sarı sitedeki ürün ise kendini vakti zamanında kanıtlamış yine 2019 model güncel bir üründür kullanılmamış olması da avantajınız olur bu ürün üzerinde yoğunlaşın derim.
Superflow için mi diyosunuz ? Antecden daha mı mantıklı ? Delta dan daha mı mantıklı ?

Top Bottom