Anti virüs programı alınır mı?

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,606
Arkadaşlar kuzenim lise 1 geçti benle sağlık okuyacak laptop alıcakta bana sordum ucuz normal laptop ben ona seçtim ama mağazada çalışanlar anti virüs programimi ne neymiş ofis biseyler diyor sağlık okuyacaksan sunum için iyi olur diyor ordakiler ama anlamadım bilen varsa sizce almalıyım 1000 tl ymis çok pahalı değilmi

Arkadaşlar kuzenim lise 1 geçti benle sağlık okuyacak laptop alıcakta bana sordum ucuz normal laptop ben ona seçtim ama mağazada çalışanlar anti virüs programimi ne neymiş ofis biseyler diyor sağlık okuyacaksan sunum için iyi olur diyor ordakiler ama anlamadım bilen varsa sizce almalıyım 1000 TL ymis çok pahalı değilmi
Alma sakın internetten alırsın çok daha ucuza

Arkadaşlar kuzenim lise 1 geçti benle sağlık okuyacak laptop alıcakta bana sordum ucuz normal laptop ben ona seçtim ama mağazada çalışanlar anti virüs programimi ne neymiş ofis biseyler diyor sağlık okuyacaksan sunum için iyi olur diyor ordakiler ama anlamadım bilen varsa sizce almalıyım 1000 TL ymis çok pahalı değilmi
Antivirüs programlarını gereksiz buluyorum ben. Bence hiç almayın. Düzgün kullanın. 10-11 yıldır antivirüs programı kullanmıyorum. Tabi tercih yine sizin. Onun dışında Ofis programı almak zorundasınız. Eğer sunum vs yapacaksanız bir word exel dosyasında çalışma yapacaksanız lazım. Onuda internet üzerinden oem key olarak alıyorsunuz, çok çok ucuza geliyor.
Her türlü mağazadan extra 1000 liraya almayın derim.

internetten alın kat kat kat daha uygun.

https://www.kaspersky.com.tr/total-security
30 Günlük deneme ile alın 1 cihaz 1 yıl 220tl
deneme sürümü ile birlikte 13 ay 220 tl
Saf antivirus istiyorsan
30 günlük deneme ile başlat bitince 1 PC 1 yıl 99tl
13 ay 99tl.

https://www.kaspersky.com.tr/total-security
30 Günlük deneme ile alın 1 cihaz 1 yıl 220tl
deneme sürümü ile birlikte 13 ay 220 TL
Saf antivirus istiyorsan
30 günlük deneme ile başlat bitince 1 PC 1 yıl 99tl
13 ay 99tl.
bu daha iyi hem çoook daha ucuz

internette kaspersky 1 yıllık kodları satılıyor 20 tl ye onları alabilirsin ben almıştım

Eğer alacaksan Norton almanı öneririm.

Al sana ofis
Bu da antivirüs

Geri