Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,623
Yaklaşık 1 senedir aripiprazol kullanıyorum reçeteli.Buraya neden kullandığımı sıkıntılarımı yazmayacağım lütfen sizde sormayın.ilk kullanmaya başladığım zamanlarda inanılmaz bir öfke vardı içimde en ufak şeye patlıyordum sonra vücut alışınca ilaca geçti bu sıkıntı ama ilacı kullanmaya başladığım zamandan beri zombi gibi beynim bir şeye uzun süre odaklanamıyorum iş hayatında ve gündelik hayatımda saçma sapan hatalar yapıyorum İQ üm düşmüş gibi hissediyorum.İlacı bir süre bırakmayı denedim fakat içmediğimde çok kötü bir içsel huzursuzluk yaşıyorum uzuvlarımda ağrılar oluyor kendimi atasım geliyor kendime zarar verme eğilimim olduğunu düşünüyorum.Devletin pskiyatristine gidiyorum adam tedavinin en fazla 6 ay süreceğini ve bu süreçte ilacı kademeli olarak bırakacağımı söyledi fakat sanki beni anlamaya çalışmadığını düşünüyorum otomasyon ilaç yazıp yolluyor bir senedir.Önerisi olan varsa çok teşekkür ederim.Son 1 seneye kadar doktor ne derse o kafasında bi insandım fakat artık değilim.ne olursa olsun antidepresan kullanmayın uyuşturucu gibi bir şey bu