Neler Yeni

Antimalware Service Executable CPU Kullanımı 100% Yardim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yoncu
cpu google sekmeleri whatsapp acikken falan 67 derece civarinda geziyodu omen gaming hub her actigimda 57-58 e dusuyo bi terslik var diye dusunup windows detayli virus taramasi yaptim bir baktim cpu 95 dereceye dayanmis kullanim %100 antimalware gorevi sonlandir dedim engellendi cok gerildim sorun nedir laptop birkac aylik

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
hmm büyük ihtimalle virüs vardır sıfırla gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
dur lan yanlış anlamışımm. Virüs falan yok normaldir antimalware virüs algılayıcısıdır vüris taraması yapınca cpuyu biniyor kapatmak mümkün değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek yolu windows defenderi devre dışı bırakmaktır(komple sistemden silmek) onun içinde uygulama gerekir ben de var istersen veririm..

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yoncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dur lan yanlış anlamışımm. Virüs falan yok normaldir antimalware virüs algılayıcısıdır vüris taraması yapınca cpuyu biniyor kapatmak mümkün değil
yine de günlük kullanımda 67 dereceler fazla ne olur ne olmaz atayım ben format

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
yine de günlük kullanımda 67 dereceler fazla ne olur ne olmaz atayım ben format
format ısınmayı çözmez. eger normal olmadığını düşünüyorsan temal macununu yenileyip fanları temizleyerek sorunu çöze bilirsin ki zaten 50-60 dereceler günlük kullanım için gayet normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yoncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format ısınmayı çözmez. eger normal olmadığını düşünüyorsan temal macununu yenileyip fanları temizleyerek sorunu çöze bilirsin ki zaten 50-60 dereceler günlük kullanım için gayet normal.
teşekkür ederim

Top Bottom