Antivirüs önerisi lazım

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,459
Küçük kardeşim bilgisayara oyun diye ne bulsa indiriyor, antivirüs önerisi istiyorum.

kaspersky adamdir

bende bir vürüs varıdı bi ara bircok program denedim virüsü silemedi ama Eset sildi tavsiye ederim..

Kanka çok virüs kaçırıyor diyorlar
hocam 2 yildir falan kullaniyorum hiç rastlamadim zaten reklam engelleyicide kurdugunuzda bircok reklamlardan vb. indirilen virusleri engelliyor

kaspersky is gorur bence kardesinizin kasperskyin bile kacirabilecegi düzeyde bi virus bulabilecegini düsünmüyorum

bende bir vürüs varıdı bi ara bircok program denedim virüsü silemedi ama Eset sildi tavsiye ederim..
Eset ah ah o eski Nod32 ile tanınan büyük reis. Bir inceleyeceğim

Kanka çok virüs kaçırıyor diyorlar
ağzını iyice kapa kaçırmaz aslında.
Kaspersky free / Avira/ Panda yada EmsisoftAntiMalware kullanabilirsin.

Başında durman lazım yoksa hiçbiri korumayabilir.
Hatta paraya kıyarsın en baba Antiyi alırsın Gdata yada Bitdefender bi bakmışsın gene kaçmış.

ağzını iyice kapa kaçırmaz aslında.
Kaspersky free / Avira/ Panda yada EmsisoftAntiMalware kullanabilirsin.

Başında durman lazım yoksa hiçbiri korumayabilir.
Hatta paraya kıyarsın en baba Antiyi alırsın Gdata yada Bitdefender bi bakmışsın gene kaçmış.
Hahahhaah komedi şelalesinden bir yudum için sağol üstüne düşünülmüş espirilere bayılırım.

Ne yaparsom sürekli başında duramadığım için yüklüyorum zaten, artık gerisine elimden bir şey gelmez.

Kaspersky' ın plus paketi çok iyi ve avantajlı bence. Şifre yöneticisi, Vpn ve antivirüs programı.

Gerçek zamanlı koruma için Kaspersky, malware taraması yapmak için ise Malwarebytes kullanabilirsiniz.

Geri