❌İndirim Bitti! 🔥 AOC 23.8 Q24G2A/BK 165Hz 1ms 2K IPS Monitör 🔥5999 TL 🔥 Kaçırmayın !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar monitörde pek ayar yapmadım parlaklık ayarını değiştirdiğimde bir zaman sonra sıfırlıyor ayarı ya da bilgisayar açıp kapatınca parlaklık 100 yaptıysam 50 düşüyor otomatik yani bunun çözümü nedir?
başka bir ayar tavsiyeniz varsa onu da dinlemek isterim, teşekkürler şimdiden
Eco mod veya oto kontrast/dim gibi otonom bir ayar varsa açık kalmış olabilir.

Bugüne kadar aoc un kötü monitörünü görmedim. Varsa da bana denk gelmedi

5600 islemci, 3060 ti ekran karti icin almaya deger mi? Elimde 144 hz msi var.. hikaye pek oynamiyorum

@DonJuan alınabilir 4060Ti tam sınır 2K için ama bazı oyunlarda Ultra değil de biraz kısmak gerekebilir.

@BALLarDOES fps oynayacaksan bir anlamı yok kaldı ki 3060Ti için önermem hikayeli oyunlarda ayar kıstıracaktır, fps için ise 1080P monitörler daha mantıklı.

@DonJuan alınabilir 4060Ti tam sınır 2K için ama bazı oyunlarda Ultra değil de biraz kısmak gerekebilir.

@BALLarDOES fps oynayacaksan bir anlamı yok kaldı ki 3060Ti için önermem hikayeli oyunlarda ayar kıstıracaktır, fps için ise 1080P monitörler daha mantıklı.
Hocam bende pek kurtarmaz diye dusunuyorum ama dlss felan kullanilsa is yapar mi? 2 k fps artitiyor mu dllss?

Normalde bu baya bı sure gelmemisti sonra 2 ay önce geldi 2 ayda sattılar nerdeyse hepsini hemen yeni stok getirirler diye düşünüyorum çünkü satıyor
Bende Öyle Düşünüyorum Zamanında G24F-2'de Aynıydı Hızlı Stok Geliyordu .

1 GTG değil ama en az 5-6 ms felan dır 1 ms diye satılıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,351
Üyeler
184,148
Son üye
ege6789
Geri