aoc 24g2u masama sığar mı

neden ki viewsonic'de problem yaşayanları gördüğüm için geri çekilmek istedim üstelik dp kablosu almak da cabası
Ölü piksel olur garantiye almazlar alsalar da yeni gelen monitörde sorun olur vs.
Ama ölü piksel yönünden için rahatsa al.

Bence alma. Sen bilirsin senin paran
ve XG2405'de G-sync yok deniyor bu konu hakkında düşüncen neler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölü piksel olur garantiye almazlar alsalar da yeni gelen monitörde sorun olur vs.
yani sinerji test yapıp gönderiyormuş o yüzden içim rahat biraz

Gerçek 1 ms olmasada insan gözü onu fark edemiyor AOC öneririm.
yani ben de onu düşündüm hem tasarım olarak da güzel ama bilemedim

ve XG2405'de G-sync yok deniyor bu konu hakkında düşüncen neler

yani sinerji test yapıp gönderiyormuş o yüzden içim rahat biraz
Dostum insan gözü ms i farkedemiyor AOC öneririm isterse 3 ms olsun sen onu farkedemezsin.

Nvidia gelen güncellemeler ile artık G-Sync i aktif edebiliyorsun forumda öyle demişlerdi.
hayır aoc'da sadece amd destekliymiş özellikleri öyle gösteriyor o biraz kötü oldu hem masama sığmama ihtimali de vardı

şeye karar verdim aoc 24g2u sitesinde görüldüğü gibi G-sync destekli değil amd destekli o yüzden onu eledim ViewSonic XG2405 1ms'ye çektiğin zaman ekranda kararma oluyormuş siyahlaşma gibi ve renkler hoş olmuyormuş onu da eledim geriye tek asus ips panel kalıyor o da stoklarda yok ne yapacağım bilmiyorum

bu monitörün 2 tane ayağı yana ayrılıyor ya klavye falan koyuyorum acaba engeller mi nasıl öğreneceğim ölçülerini falan ne yapmam lazım
Masanın derinliği ne kadar? Ben kullanıyorum bahsettiğin gibi sorun yaşamadım ayaklar neredeyse ekranın tam altına denk geliyor az bi çıkıntı var

Ne tür oyunlar oynuyorsun yada ne yapmak için kullanacaksın çünkü eğer fps oyunları oynuyorsan sen aoc ye 3-5ms ekle.
TUF da aynı halt, o da gerçek 1 ms değil. Onda da ekle.

TUF da aynı halt, o da gerçek 1 ms değil. Onda da ekle.
ben çok fazla ms'e takılan birisi değilim insan gözü milisaniye'yi ayıramaz buna eminim seni forumda görüyorum çoğu zaman XG2405 öneriyorsun ama kullanan çoğu kişi 1ms'e çekildiği zaman kararma sorunu yaşadığını ve renklerin soluk olduğunu söylüyor bu konu hakkında ne düşünüyorsun

Geri