aoc 24g2u vs aoc c24g1

market stratejisi brom 1ms monitörde çılgınlar gibi ghosting olurken 4mste olamayabilir bu monitörün hareketi nasıl gösterebildiğine bağlı örneğin tüm 4ms monitörlerde aynı değil bazılarında ghosting aşırı fazla iken bazılarında değil
Post automatically merged:

Dostum 10 yıl öncesinde yaşamıyoruz ips monitörlerde ciddi hızlı tepki sürelerine sahip artık attığım monitör 1ms mrpt 4ms griden griye
Bu doğru :)

Yukarıda VA panel ASUS TUF monitör inerim var o monitör de iyidir.

TN kullansınlar zaten ben ona demedim :)

TN'de 1-2 ms daha erken duymak için ayar yapıyor diyorsun IPS panel öneriyorsun.
Ya kafan mı güzel? Diyorum ki 1 2ms için ayar yapanlar tabii ki TN kullanır. Adamlar pro çünkü. Aradaki fark belli olmaz onlar biraz daha extreme. Bu 4 5ms hiç belli olmuyor Ghosting de yok bu durumda IPS alınır tabi.

O zaman C24G1 öneririm. IPS'de alabilirsin ama renkler çok doygun olur kanımca cs tarzı oyunlar için pek uygun olmaz gözünüzü yorabilir. Malum cs'yi renk kalitesi için değil rekabet için oynuyoruz ama hikaye tabanlı oyun oynarsan onda da IPS gider :)

Ya kafan mı güzel? Diyorum ki 1 2ms için ayar yapanlar tabii ki TN kullanır. Adamlar pro çünkü. Aradaki fark belli olmaz onlar biraz daha extreme. Bu 4 5ms hiç belli olmuyor Ghosting de yok bu durumda IPS alınır tabi.
Peki siz daha iyi bilirsiniz.

Yavaş yavaş diğer forumlara benzemeye de başlamışız çok iyi.

Va panel 4 ms 75 hz ile profosyonel olan arkadaşım var. Tamam monitör de önemli panelde önemli ama biraz iş bilekte bitiyor kardeşim...

O zaman C24G1 öneririm. IPS'de alabilirsin ama renkler çok doygun olur kanımca cs tarzı oyunlar için pek uygun olmaz gözünüzü yorabilir. Malum cs'yi renk kalitesi için değil rekabet için oynuyoruz ama hikaye tabanlı oyun oynarsan onda da IPS gider :)

Peki siz daha iyi bilirsiniz.

Yavaş yavaş diğer forumlara benzemeye de başlamışız çok iyi.
C24G1 sorunlu.

Özür dilerim o zaman son seçenek IPS.

IPS gözünü yormuyor mu CS'de falan ?
Yo? İPS öyle dedikleri gibi değil CS' de adam göremezsin falan dediler alakası yok daha rahat hatta. Parlaklığı fazla geldi 100' den 77' ye aldım sıkıntım yok. C24G1 video izlerken sıkıntı çıkarabiliyor bulanık görüntü falan.

Panel aynı reis tek fark ayarlar ):

IPS kullanmadım mı ? Ya hadi diyelim ben kullanmadım bu adamlar boşuna mı kullanıyor XANTARESİ, SHROUD, DEV1CE, KENNYS, SCREAM ... Daha sayayım mı ? Burda kimse boş laf yapmasın.
Müdür tam olarak anlatamyrm galiba😀 panel aynıysa neden hepsi farklı fiyat 1000tl ye de var 10binede. Contrast parlaklık bir sürü faktör var. Takmışsın bu adamlar bunu niye kullanıyor diye. Çoğu intel kullanıyor bu intel çok iyi oyunda demekmi oluyor hayır. Cs go turnuvalarının resmi sponsoru intel zaten. Sponsorlar ne verirse oyuncular onu kullanıyor. Artık tn kadar hızlı tepkime veren va panellerde var zaten. Bu kdr dert etme kendine tn paneli :)

sizce hangisi daha iyi olur ? Genelde rekabetçi oyunlar oynayacağım ama görüntü kalitesinden de ödün vermek istemediğim için va ya da ips alacağım.
Hocam sakın c24g1 alma hatta aldırtma bile

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,983
Üyeler
191,018
Son üye
Yusufmania
Geri