pendragon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-premium-full-hd-ips-fiyati,1620907654.html
Bu modeli öneren çok fazla kişi var olumsuz yoruma denk gelmedim kullanan varsa deneyimlerini belirtirse sevinirim
www.akakce.com
bu modelide blur 2.0 var diye önerdiler monitör güzel fakat kullanıcı yorumlarına baktığımda bi sürelik kullanımdan sonra ekranın renkleri gitmiş beyaz beyaz çizgiler çıkmaya başlamış çoğunda önerilerinizi bekliyorum
Bu modeli öneren çok fazla kişi var olumsuz yoruma denk gelmedim kullanan varsa deneyimlerini belirtirse sevinirim
ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
bu modelide blur 2.0 var diye önerdiler monitör güzel fakat kullanıcı yorumlarına baktığımda bi sürelik kullanımdan sonra ekranın renkleri gitmiş beyaz beyaz çizgiler çıkmaya başlamış çoğunda önerilerinizi bekliyorum