AOC 24G42E MONİTÖR ALINIR MI?

acn1

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar daha önceki philips ölü piksel maceramdan sonra monitörü iade ettim.

Şimdi biraz bütçe arttırdım ve AOC 24G42E Monitörünü almak istiyorum? Şu an 5300 TL

Bu fiyata değer mi?
Aoc panellerinde ölü piksel oranı ve politikası nedir?
FPS ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum, tatmin edici renk skalası olduğunu söylüyorlar.

Ama monitör alırken artık resmen korkmaya başladım ölü piksel çıkma şansı benim kabusum oldu.

Bu model monitörü olan ölü pikselsiz gelen ve ölü piksek çıkmadan kullanmaya devam eden birileri var mı acaba?

Bu fiyat bandına daha iyi bir öneriniz varsa görmek isterim.

Daha önce hiç kullanmadım ama ilk bakışta güzel gözüküyor kullanan birinin yorumlarını görmeniz daha iyi olur
Merhaba arkadaşlar daha önceki philips ölü piksel maceramdan sonra monitörü iade ettim.

Şimdi biraz bütçe arttırdım ve AOC 24G42E Monitörünü almak istiyorum? Şu an 5300 TL

Bu fiyata değer mi?
Aoc panellerinde ölü piksel oranı ve politikası nedir?
FPS ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum, tatmin edici renk skalası olduğunu söylüyorlar.

Ama monitör alırken artık resmen korkmaya başladım ölü piksel çıkma şansı benim kabusum oldu.

Bu model monitörü olan ölü pikselsiz gelen ve ölü piksek çıkmadan kullanmaya devam eden birileri var mı acaba?

Bu fiyat bandına daha iyi bir öneriniz varsa görmek isterim.

Daha önce hiç kullanmadım ama ilk bakışta güzel gözüküyor kullanan birinin yorumlarını görmeniz daha iyi olur
testlerde falan güzel başarı vermiş testlerini bir arkadaş atmıştı sağolsun fiyat bandına göre iyi ama ölü piksel olayı çok yordu beni

testlerde falan güzel başarı vermiş testlerini bir arkadaş atmıştı sağolsun fiyat bandına göre iyi ama ölü piksel olayı çok yordu beni
Aoc yi duymamıştım fakat görüyordum sanırım iyi bir marka istersen deneyebilirsin güvendiğin markalara bakmaya çalış ölü pixel çıkmaz yüksek ihtimal

Aoc yi duymamıştım fakat görüyordum sanırım iyi bir marka istersen deneyebilirsin güvendiğin markalara bakmaya çalış ölü pixel çıkmaz yüksek ihtimal
AOC güvenilir bir marka, sorun olmaz. 91 yıl önce tayvanda kurulmuş.

AOC International (AOC, eski adıyla Admiral Overseas Corporation), merkezi Tayvan, Taipei'de bulunan çok uluslu bir elektronik şirketidir ve TPV Technology'nin bir iştirakıdır. AOC markası altında kişisel bilgisayarlar için dünya çapında satılan IPS ve TFT monitörler üretir.<a href="https://tr.wikipedia.org/wiki/AOC_International#cite_note-1"><span>[</span>1<span>]</span></a> Şirket aynı zamanda geçmişte LCD TV'ler de üretmekteydi.

2006 yılında AOC, Brezilya'da ilk 200 teknoloji şirketinin listelendiği Info 200 Company'e girmeyi baaşrdı (2005'te 82. iken 2006'da 59. sıraya yükseldi). AOC, Brezilya'da PC World tarafından düzenlenen "2007 Yılının En İyi Markaları Araştırmasında monitör kategorisinde İlk 3 sırada yer almayı başardı. Aynı yıl AOC, Çin'deki CCID Consulting'den "LCD monitör pazarında hızla büyüyen şirket" ödülünü aldı. AOC, 2008 yılında IDG tarafından CES Daily dergisinde Küresel En İyi 50 CE Markası arasında 33. sırada yer aldı. AOC, 2008 yılında Çinli Bilgisayar Kullanıcıları Derneğinden, Tüketicilerin Tercih Ettiği Marka Ödülünü aldı. Aynı yıl AOC, Brezilya'da En İyi Bilgisayar Monitörleri ödülünü aldı. 2009 yılında AOC, Power Brand Malaysia 2009 (Global CEO Magazine) ödülüne layık görüldü. Yıllar boyunca AOC ürünleri, 2008 Red Dot Tasarım Ödülü dahil olmak üzere birçok tasarım ödülü kazandı. 2007 ve 2008'de Hindistan'daki Digit & Chip dergileri tarafından AOC'a çeşitli ödüller verildi.<a href="https://tr.wikipedia.org/wiki/AOC_International#cite_note-3"><span>[</span>3<span>]</span></a>

Kaynak:

@acn1 eğer hala almadıysan itopyada 4600 TL şu an. bu fiyata süper monitör. Renk gamutu olarak aoc monitörler üst seviye oluyor genelde. yapıştır geç

Son düzenleme:
Geri