Aoc c24g1 alinir mi sizce

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Arkadaşlar selam alacağım monitör başlıkta İNTERNETEN MONITOR almayı istemiyorum almicam da zaten. Başlıktaki modeli mağazadan her testini yapıp almayi düşünüyorum sizce almali miyim (aoc 24g2u stok gelirse onu alacağım başka monitör onerisi yapmaniza gerek yok) herhangi. Bir sorun yokd değil mi monitor de c24g1 de yani

Var, kullananlar memnun değiller c24g1'den. 24g2u daha iyi bir tercih olacaktır.

Arkadaşlar selam alacağım monitör başlıkta İNTERNETEN MONITOR almayı istemiyorum almicam da zaten. Başlıktaki modeli mağazadan her testini yapıp almayi düşünüyorum sizce almali miyim (aoc 24g2u stok gelirse onu alacağım başka monitör onerisi yapmaniza gerek yok) herhangi. Bir sorun yokd değil mi monitor de c24g1 de yani
@Yasin Çelik e sorabilirsin istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çünkü monitörü kullandı ve sıkıntı yaşadı

24G2U'nun stoğu var şu an.
Kanka internetten monitor almak istemiyorum ya ölü piksel çıkmasından falan korkuyorum. Birfe 24g2u da ışık sizmasi var mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var, kullananlar memnun değiller c24g1'den. 24g2u daha iyi bir tercih olacaktır.
Olu piksel çıkmasından korkuyorum internetten almak istemiyorum. Pek ya bilemedim

Alinmaz. 24g2u stokta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,106
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri