Öneri Aoc Monitör öneri lütfen

Reaksiyon skoru
3
Selam aleyküm arkadaşlar yeni monitör aldım

modeli bu AOC Gaming CQ27G2U BK WLED 27” AMD FREESYNC PREMIUM VA 1MS

ama 32 inç de var hangisi uygun oyun film için ?

Selam aleyküm arkadaşlar yeni monitör aldım

modeli bu AOC Gaming CQ27G2U BK WLED 27” AMD FREESYNC PREMIUM VA 1MS

ama 32 inç de var hangisi uygun oyun film için ?
32 olan 1080p mi 2k mı

yorumu düzelltim . Eğer almadıysan curved in çok esprisi yok aynı monitörü kullanıyorum ekranın köşelerinden alt kısımlarından ışık sızması var. filmlerde karanlık sahnelerde çok göze çarpıyor. Başka markalarda 2k 165 hz düz monitör varsa al yoksa bunu alabilrsin

32 olan 1080p mi 2k mı
Aynı bunun özellikleri sadece 32 inç

Bu QHD 2560 x 1440 ved 144 Hz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yorumu düzelltim . Eğer almadıysan curved in çok esprisi yok aynı monitörü kullanıyorum ekranın köşelerinden alt kısımlarından ışık sızması var. filmlerde karanlık sahnelerde çok göze çarpıyor. Başka markalarda 2k 165 hz düz monitör varsa al yoksa bunu alabilrsin
Aldım kardeşim 2139 danimarka kronu

Aynı bunun özellikleri sadece 32 inç

Bu QHD 2560 x 1440 ved 144 Hz

Aldım kardeşim 2139 danimarka kronu
tmm kardeşim bilgin olsun ekranın köşelerinde ışık süzmesi var arızalı diye yollama geri hepsinde var

Tamam

Hmm aldım işte İnşaAllah memnun olurum
kanka gözle belli oluyorda 6s ile çekince görüntü çöp ya belli olmuyor amma şöyle diyim tam ekranın ortasına oturursan çokda fark edemiyorsan biraz kendini aşağı salarsan koltuktan yani monitöre aşağıdan bakarsan çok belli oluyor filmlerde özelilkle siyah karanlık sahnelerde görüyorsun ama ben alıştım

kanka gözle belli oluyorda 6s ile çekince görüntü çöp ya belli olmuyor amma şöyle diyim tam ekranın ortasına oturursan çokda fark edemiyorsan biraz kendini aşağı salarsan koltuktan yani monitöre aşağıdan bakarsan çok belli oluyor filmlerde özelilkle siyah karanlık sahnelerde görüyorsun ama ben alıştım
Sen ne zaman aldın kaç ay oldu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,809
Üyeler
192,514
Son üye
Ugtamagaki
Geri